Latest News

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

Το MeaCulpa στοχοποίησε νήπια και ο Μπογδάνος ζητάει τα ρέστα και απειλεί {ΕΙΚΟΝΕΣ}

 


Σε μια αδιανόητη πράξη στοχοποίησης… νηπίων προχώρησε η ιστοσελίδα Mea Culpa, που ανήκει στη σύζυγο του βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μπογδάνου...Ελένη Καρβέλα.

Η ιστοσελίδα δημοσίευσε τα ονόματα μαθητών και δασκάλας νηπιαγωγείου (!) των Αθηνών, παρουσιάζοντας τον κατάλογο ως «σοκαριστικό» καθώς πρόκειται στην πλειοψηφία τους για παιδιά μεταναστών.

Screenshot από meaculpa.gr

Στο απαράδεκτο κείμενο υποστηρίζεται ότι «μεταξύ των 20 μαθητών, δύο μόνο έχουν ελληνικά ονόματα» και ότι «με ελάχιστες εξαιρέσεις, όπως αυτή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, βουλευτές και πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Αθήνας παραμένουν εξαφανισμένοι από την πόλη και μακριά από τα πραγματικά της προβληματα».

Screenshot από meaculpa.gr

Λίγη ώρα αργότερα το meaculpa κατέβασε τον κατάλογο καθώς όπως ανέφερε σε ανάρτηση του έγινε λάθος… εκ παραδρομής!

Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση στο twitter αναφέρει:

«Όταν γίνονται λάθη, πρέπει να διορθώνονται. Κατά τη βραδινή αποψινή βάρδια δημοσιεύθηκε εκ παραδρομής ένας κατάλογος που είχε μεν εμφανιστεί και κυκλοφορήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όμως δεν έχει θέση σε ενημερωτικό μέσο. Άμεσα αποσύρθηκε όταν το ατόπημα έγινε αντιληπτό».

Απείλει με αγωγή ο Μπογδάνος

Το κατάπτυστο δημοσίευμα προκάλεσε την αντίδραση του δημοσιογράφου Άρη Χατζηστεφάνου, που χαρακτήρισε ναζιστική τη νοοτροπία της ιστοσελίδας.

Στην ανάρτηση απάντησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος υποστήριξε ότι τα ονόματα των παιδιών δεν δημοσιεύθηκαν από το Mea Culpa και απείλησε με αγωγή τον δημοσιογράφο.

Στην ανάρτηση – συγγνώμη του μέσου ωστόσο υπάρχει η παραδοχή ότι ο κατάλογος δημοσιεύτηκε, έστω και «εκ παραδρομής»….

Σφοδρή αντίδραση από ΣΥΡΙΖΑ – Ζητά διαγραφή Μπογδάνου

Ανακοίνωση για το δημοσιεύμα εξέδωσε και ο ΣΥΡΙΖΑ που κάνει λόγο για φρικιαστική ενέργεια και φασιστικές πρακτικές, ενώ καταγγέλει ως μοναδικό υπεύθυνο τον Κυριάκο Μητσοτάκη που όπως αναφέρει «έχει μετατρέψει την κυβέρνηση του σε κυβέρνηση του ΛΑΟΣ και των αρνητών του Ολοκαυτώματος».

Η ανακοίνωση

«Εχθές το βράδυ ο βουλευτής της ΝΔ κ. Μπογδάνος αναπαρήγαγε δημοσίευμα από γνωστή ακροδεξιά ιστοσελίδα, το οποίο στην αρχική του μορφή δημοσίευσε ονόματα μαθητών νηπιαγωγείου της Αθήνας.

Πρόκειται για μια εγκληματική και φρικιαστική ενέργεια που έχει ως αποτέλεσμα να στοχοποιήσει μικρά παιδιά υποκινώντας πράξεις βίας εναντίον τους.

Ο κ. Μητσοτάκης είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για όλα αυτά, αφού έχει μετατρέψει την κυβέρνηση του σε κυβέρνηση του ΛΑΟΣ και των αρνητών του Ολοκαυτώματος.

Το μόνο που έχει να κάνει ο κ. Μητσοτάκης αν δεν καλύπτει αυτές τις φασιστικές πρακτικές είναι να πει πως βρέθηκε στα χέρια του βουλευτή του η λίστα με τα προσωπικά δεδομένα νηπίων και στη συνέχεια να τον διαγράψει».