Latest News

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

Θάλεια Ματίκα: «Μου συνέβη μια πολύ τραυματική εμπειρία με σκηνοθέτη - Δεν προχώρησα σε καταγγελία στο ΣΕΗ»

H  Θάλεια Ματίκα αναφέρθηκε στην τραυματική εμπειρία που είχε με σκηνοθέτη...

«Αυτό που κάποτε συνέβη σε μένα με σκηνοθέτη σε παράσταση ήταν πολύ τραυματική εμπειρία. Δεν προχώρησα σε καταγγελία στο ΣΕΗ. Θαυμάζω πάρα πολύ τις γυναίκες και τους ανθρώπους που τόλμησαν και μίλησαν. Εγώ δεν έχω αυτή την τόλμη. Εξαιτίας του περιστατικού με τον σκηνοθέτη, μπήκα στο νοσοκομείο, δεν ήμουν καλά» ανέφερε η ηθοποιός.

Αναφερόμενη στη συμμετοχή που είχε στην σειρά «Η τούρτα της Μαμάς» έκανε λόγο πώς ήταν η πρώτη τηλεοπτική συνεργασία με τον σύζυγό τηςΤάσο Ιορδανίδη.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην συμμετοχή του συζύγου της, στη νέα σειρά του ΜEGA, «Η Γη της Ελιάς», η οποία έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. «Ο Τάσος είχε φέτος αρκετές προτάσεις για τηλεόραση, αλλά είπε αμέσως το ‘’ναι’’ στη ‘’Γη της Ελιάς» τόνισε.

«Είμαι μεγάλη θαυμάστρια του Τάσου, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να νιώσω άβολα στις ερωτικές του σκηνές στην σειρά» σημείωσε η Θάλεια Ματίκα. Αντιθέτως, όπως εξήγησε, ο σύζυγός της, νιώθει άβολα με τις ερωτικές σκηνές της και για αυτό δεν… τις παρακολουθεί.

Οικογένεια

Ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα είναι μαζί 14χρόνια. «Ο Τάσος ήθελε πάρα πολύ να κάνει παιδιά και με έβαλε σε αυτό το ταξίδι μαζί του. Ποτέ δεν διανοηθήκαμε ότι θα μπορούσαμε να είμαστε χώρια. Είναι ο άνθρωπός μου» τόνισε η γνωστή ηθοποιός. Όπως αποκάλυψε η Θάλεια, φέτος ο Τάσος γράφει το έργο «Θέλω να σου κρατάω το χέρι», από το ομώνυμο τραγούδι των Beatles και «σε αυτό έχει βάλει πολλά στοιχεία της προσωπικής μας ζωής».

Καριέρα

Σύμφωνα με την Θάλεια Ματίκα, η δημοσιότητα που άντλησε από τις συμμετοχές της στις σειρές «Κλείσε τα μάτια» και «Μη μου λες αντίο» δεν την άλλαξαν. «Έζησα μια χρυσή δεκαετία της ελληνικής τηλεόρασης, έβγαλα χρήματα από τη δουλειά αυτή. Έκανα και αποταμίευση».