Latest News

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

Μυστήριο με την εξαφάνιση 22χρονης: Πήγε road trip και δεν γύρισε ποτέ- Βασικός ύποπτος ο φίλος της [E}


Οι αμερικανικές αρχές αναζητούν μια γυναίκα στη Φλόριντα που εξαφανίστηκε στη διάρκεια road trip με τον αρραβωνιαστικό της... 

 

Η 22χρονη Gabrielle Petito ή αλλιώς Gabby δεν έχει επικοινωνήσει με την οικογένειά της από τα τέλη Αυγούστου, όταν ταξίδευε με τον φίλο της, στο Γουαϊόμινγκ. 

 

Η αστυνομία λέει πως ο 23χρονος φίλος της, Brian Laundrie, που έχει επιστρέψει σπίτι, θεωρείται πλέον βασικός ύποπτος στην υπόθεση. 

 

Το ζευγάρι δημοσίευσε συνεχώς στα social media φωτογραφίες από το ταξίδι τους με τροχόσπιτο. Ο Brian επέστρεψε στο σπίτι τους, στη Φλόριντα, την 1η Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με την αστυνομία. Οι γονείς της Gabby ανέφεραν την εξαφάνισή της μετά από δέκα ημέρες. 

 

 

Ωστόσο η αστυνομία λέει πως ο Brian αρνείται να τους μιλήσει για την εξαφάνιση.

 

«Απευθύνουμε έκκληση σε οποιονδήποτε, συμπεριλαμβανομένου του Brian, να μοιραστεί πληροφορίες για το πού πήγε τις τελευταίες εβδομάδες», είπε ο επικεφαλής Todd Garrison. «Η έλλειψη πληροφοριών από τον Brian δυσχεραίνει την έρευνα. Οι απαντήσεις θα έρθουν τελικά στην επιφάνεια».

 

 

Ο Steve Bertolino, δικηγόρος του Brian, υπερασπίστηκε την στάση του πελάτη του.

 

«Από την εμπειρία μου, οι ερωτικοί σύντροφοι είναι συχνά το πρώτο άτομο που εστιάζει τις έρευνες η αστυνομία σε τέτοιες περιπτώσεις και η προειδοποίηση πως "ο,τιδήποτε πεις θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σου" αληθεύει, άσχετα αν ο πελάτης μου είχε σχέση με την εξαφάνισή της», σημείωσε. «Για τον λόγο αυτό, συμβουλεύτηκε να μην μιλήσει για το ζήτημα», πρόσθεσε.

 

 

Το ζευγάρι ξεκίνησε για ένα ρομαντικό road trip στη χώρα με ένα βανάκι, τον Ιούλιο, δημοσιεύοντας συχνά φωτογραφίες στα social media.

 

Επίσης πόσταραν ένα βίντεο στο YouTube με τίτλο «Beginning Our Van Life Journey», όπου φαίνονταν να χαμογελούν, να φιλιούνται και να τρέχουν σε παραλίες, το οποίο έχει ξεπεράσει τα 600.000 views


Δύο εβδομάδες πριν την εξαφάνιση της Gabby, η αστυνομία στη Γιούτα κλήθηκε σε ένα περιστατικό, όπου εμπλεκόταν το ζευγάρι. 

 

Οι αστυνομικοί βρήκαν την 22χρονη να κλαίει και να διαμαρτύρεται για την ψυχική υγεία της, σύμφωνα με σχετική αναφορά. Ωστόσο δεν υπήρξε καμία κατηγορία. Αυτή τη στιγμή έχουν κατάσχει το όχημα του ζευγαριού και διεξάγουν έρευνα για τυχόν στοιχεία. 

 

Η οικογένεια της Gabby κάλεσε τον Brian να δώσει απαντήσεις, μεταξύ άλλων πότε την είδε για τελευταία φορά και «γιατί άφησε την 22χρονη μόνη της και επέστρεψε οδηγώντας στη Φλόριντα». «Είναι κρίσιμες ερωτήσεις που απαιτούν άμεσα απάντηση», ανέφεραν σε σχετική δήλωση.