Latest News

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

Εγκλημα στη Φολέγανδρο: Εξιτήριο για τον 30χρονο δολοφόνο της Γαρυφαλλιάς – Οργισμένη αντίδραση Κούγια

 


Καλά στην υγεία του, σύμφωνα με τους γιατρούς που τον εξέτασαν, είναι ο 30χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο, ο οποίος... το βράδυ της Τετάρτης εισήχθη στο κέντρο υγείας της Νάξου.

Όπως δήλωσαν το πρωί της Πέμπτης οι γιατροί που τον εξέτασαν, ο 30χρονος ήρθε στο κέντρο υγείας επικαλούμενος ζητήματα μνήμης και επιληπτική κρίση.

Του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή και σήμερα το πρωί πήρε εξιτήριο.

«Χθες το βράδυ δεχτήκαμε κλήση από αστυνομία, πήγε το ΕΚΑΒ έφερε τον ασθενή με πτώση επιπέδου συνείδησης. Εξετάστηκε και κρίθηκε ότι πρέπει να εισαχθεί. Εισήχθη στο νοσοκομείο, πήρε φαρμακευτική αγωγή, και επανεξετάστηκε σήμερα το πρωί. Ο ασθενής είναι τώρα μια χαρά και πήρε εξιτήριο και φεύγει από το νοσοκομείο», είπε ο διευθυντής ιατρικής υπηρεσίας του νοσοκομείου Νάξου, Βασίλης Ραπτάκης, χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες και να σχολιάσει το εάν ο δράστης αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Νωρίτερα, πληροφορίες ανέφεραν ότι ο 30χρονος δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς επιχείρησε να κρεμαστεί με ένα σεντόνι στο κελί του, στα κρατητήρια Νάξου, για να βάλει τέλος στην ζωή του.

Οργισμένη αντίδραση Κούγια

«Τους ίδιους “κωμικούς ισχυρισμούς περί ψυχικής παθήσεως” που προβάλλει τώρα ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο, είχε προβάλλει και ο Έλληνας κατηγορούμενος στην υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη» αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας.

Συγκεκριμένα, στη νέα δήλωσή του ο κ. Κούγιας αναφέρει τα εξής:

«Να προσέξουν πάρα πολύ τόσο ο δράστης του εγκλήματος εις βάρος της αείμνηστης θυγατέρας των εντολέων μου όσο και ο συνήγορός του, γιατί τους ίδιους κωμικούς ισχυρισμούς περί ψυχικής παθήσεως είχε προβάλει και ο έλληνας δράστης της αποτρόπαιας ανθρωποκτονίας εις βάρος της αείμνηστης Ελένης Τοπαλούδη και στο τέλος με την απόφαση, την οποίαν εξέδωσε το ΜΟΔ Αθηνών, εκτός της ισοβίου καθείρξεως, που επέβαλε στον δράστη, αγνοώντας παμψηφεί τους ισχυρισμούς του περί ψυχοπαθητικής προσωπικότητας, οδήγησε ως κατηγορούμενους στο δικαστήριο, τόσο τον ψυχίατρο, που βεβαίωνε ότι ο δράστης είναι ψυχασθενής, όσο και τον δράστη ως ηθικό αυτουργό του εγκλήματος της ψευδούς βεβαιώσεως.

Αυτά και θα επανέλθω μόλις έχω στα χέρια μου τη δικογραφία».