Latest News

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

Νέα τροπή στη δολοφονία ζευγαριού στη Σαλαμίνα: Ασκήθηκαν διώξεις εναντίον τριών ατόμων μετά από 10 χρόνια [ΕΙΚΟΝΑ]

 


Δέκα χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα της άγριας δολοφονίας ενός νεαρού ζευγαριού στη Σαλαμίνα, και το παζλ της σκοτεινής υπόθεσης αρχίζει να ...συμπληρώνεται τώρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το πτώμα της Νατάσσας Απέργη 22 χρόνων, μητέρας ενός δίχρονου τότε κοριτσιού, δεν έχει εντοπιστεί μέχρι σήμερα. Ο Γιώργος Μπάκας 27 χρόνων είχε βρεθεί δολοφονημένος στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του στην παραλία Φανερωμένη της Σαλαμίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τακτική ανακρίτρια Πειραιά μετά την πολύχρονη έρευνα και την αξιολόγηση όλων των στοιχείων, άσκησε διώξεις εναντίον τριών ατόμων.

Οι δύο κατηγορούμενοι είναι ζευγάρι και όλοι τους δούλευαν στο ίδιο μπαρ όπου εργαζόταν περιστασιακά ο άτυχος Γιώργος για να συμπληρώνει το εισόδημά του. Αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας κατά συρροή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το κίνητρο του εγκλήματος φέρεται να είναι η ερωτική αντιζηλία. Η άτυχη Νατάσα πριν δολοφονηθεί, φέρεται να είχε συνάψει σχέση με έναν εκ των κατηγορουμένων.

​​​​​​​Η νεαρή μητέρα προχώρησε σε επανασύνδεση με τον Γιώργο Μπάκα, γεγονός που εξόργισε όπως λέγεται, τον πρώην φίλο της που απειλούσε και τον υπαξιωματικό του ΠΝ.

Εκείνο το ζεστό βράδυ του Ιουλίου του 2011, οι δύο εκ των κατηγορουμένων φέρεται να ακολούθησαν το ζευγάρι.

​​​​​​​Στην παραλία της Φανερωμένης, ο Γιώργος πυροβολήθηκε και η Νατάσσα στην προσπάθειά της να διαφύγει, δέχτηκε κι αυτή δολοφονική επίθεση χωρίς μέχρι σήμερα να έχει βρεθεί το σώμα της.

Στην πορεία επέστρεψαν στο μπαρ που εργάζονταν σαν να μην συνέβη τίποτα. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο την όλη επίθεση φέρεται να συγκάλυψε η σύζυγος του ενός κατηγορούμενου.

​​​​​​​Σύμφωνα με το anikolouli.gr, τα άτομα που εμπλέκονται, αρνούνται την κατηγορία. Πήραν προθεσμία να απολογηθούν στην ΣΤ’ ανακρίτρια Πειραιά την επόμενη εβδομάδα.

«Οι πελάτες μου είναι αθώοι»

Ο δικηγόρος δύο εκ των κατηγορουμένων Γιάννης Γλύκας τόνισε τα εξής: “Οι εντολείς μου αρνούνται κατηγορηματικά οποιαδήποτε σχέση με τις σοβαρότατες αποδιδόμενες κατηγορίες εις βάρος τους! Η τελική δικαστική κρίση θα είναι η αθώωσή τους”.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Μπάκα αρνήθηκε στην παρούσα φάση να κάνει οποιαδήποτε δήλωση. Το ίδιο και η μητέρα της άτυχης Νατάσας. “Δεν μπορώ να πω τώρα κάτι. Περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί αυτή η ιστορία μετά από τόσα χρόνια”.

Τι είπε το θύμα λίγο πριν δολοφονηθεί

Το «Τούνελ» όλο αυτό το χρονικό διάστημα ερευνούσε την υπόθεση, αναζητώντας μάρτυρες. Ένας από αυτούς ήταν ένας φίλος του δολοφονημένου υπαξιωματικού τους Πολεμικού Ναυτικού, που αποκάλυψε ότι ο Γιώργος δεχόταν απειλές.

Ένα βράδυ πριν τη δολοφονία του, του είχε εκμυστηρευτεί ότι κάποιοι τον απειλούν και ζητούν συνάντηση μαζί του. Του είπε ακόμα ότι ίσως χρειαζόταν τη βοήθεια του. Όση ώρα ήταν μαζί, ο φίλος τον ρώτησε αρκετές φορές ποιος τον απειλούσε, αλλά ο Γιώργος αρνήθηκε να του απαντήσει.

​​​​​​​Θα του το αποκάλυπτε την επόμενη φορά που θα τον έβλεπε, αλλά δεν πρόλαβε. Ο φίλος του τον συμβούλεψε να αποφύγει να πάει σε κάποιο απόμερο μέρος και ο Γιώργος συμφώνησε.