Latest News

Τετάρτη 19 Μαΐου 2021

Βριλήσσια: Ο τρόμος της 84χρονης που έπεσε θύμα ληστείας (ΒΙΝΤΕΟ)

 


Τρεις άγνωστοι, που φορούσαν κουκούλες, εισέβαλαν τα ξημερώματα στο σπίτι 84χρονης γυναίκας, στην περιοχή των Βριλησσίων...

Όπως είπε η ίδια στην ΕΡΤ, είναι η δεύτερη φορά που πέφτει θύμα ληστείας μέσα σε τέσσερις ημέρες και περιγράφει σοκαρισμένη τις δραματικές στιγμές που έζησε.

Η πρώτη φορά ήταν το περασμένο Σάββατο, όταν ένας ληστής μπήκε στο σπίτι της, αναστάτωσε όλους τους χώρους, βρήκε ένα πορτοφόλι που πίστευε ότι είχε χρήματα, το οποίο όμως ήταν άδειο. Το πορτοφόλι βρέθηκε από τους αστυνομικούς στα Ιλίσια και της παραδόθηκε.

Η δεύτερη φορά ήταν τα ξημερώματα της Τετάρτης. Τώρα οι ληστές ήταν τρεις. Οι κακοποιοί, αφού παραβίασαν την εξώπορτα, εισέβαλαν στην οικία και με την απειλή μαχαιριού ακινητοποίησαν την ηλικιωμένη και την οικιακή βοηθό της.

«Ήρθα να τελειώσω τη δουλειά που δεν είχα τελειώσει την πρώτη φορά» ανέφερε η ηλικιωμένη ότι της είπε ο ένας από τους κακοποιούς. Η γυναίκα φέρει στο πρόσωπο ελαφρύ τραύμα, που προκλήθηκε από μαχαίρι. Στη συνέχεια, οι ληστές αφού έψαξαν όλο το σπίτι αφαίρεσαν όσα χρήματα βρήκαν και διέφυγαν. Η Αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.