Latest News

Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

Νέα Σμύρνη: «Πάλεψα μαζί του, προσπάθησε να μου σκίσει τα ρούχα» - Νέα μαρτυρία 22χρονης

 


Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση του 22χρονου από τη Νέα Σμύρνη που... συνελήφθη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, μετά από καταγγελία νέας γυναίκας, με τη βοήθεια του βίντεο που κατέθεσε η ίδια στις αρχές. 

 

Τον 22χρονο αναγνώρισαν και άλλες γυναίκες για αντίστοιχα περιστατικά σε Παλαιό Φάληρο, Νέα Σμύρνη και Ακρόπολη, ενώ σήμερα έγινε γνωστό πως μία κοπέλα τον έχει καταγγείλει για επίθεση που ενδέχεται να τον φέρει αντιμέτωπο με κατηγορίες για το κακούργημα της απόπειρας βιασμού.

 

Πληροφορίες για βίντεο

 

Η κοπέλα είχε καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων για απόπειρα βιασμού τον Αύγουστο του 2020, και φέρεται να αναγνώρισε τον 22χρονο σε βίντεο από τη Νέα Σμύρνη. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» το περιστατικό φέρεται να έχει καταγραφεί και σε βίντεο που έχουν στην διάθεσή τους οι αρχές

 

Η 22χρονη κοπέλα ανέφερε πως έδωσε πάλη με τον δράση που, όπως λέει, επιχείρησε να της βγάλει τα ρούχα στην είσοδο του σπιτιού της, στον Νέο Κόσμο, αλλά εκείνη κατάφερε να του βγάλει τη μάσκα και να δει το πρόσωπό του. Η μήνυση είχε κατατεθεί στο Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως.  


Ο φάκελος της συγκεκριμένης υπόθεσης που είχε χρεωθεί σε εισαγγελέα, διαβιβάστηκε σήμερα στο Τμήμα Νέας Σμύρνης προκειμένου να διενεργηθεί έρευνα για το κακούργημα της απόπειρας βιασμού.

 

Ελεύθερος ο 22χρονος - Την Παρασκευή η δίκη


Εν τω μεταξύ, αναβλήθηκε σήμερα η δίκη του 22χρονου, ο οποίος έφτασε νωρίς το μεσημέρι στα δικαστήρια της παλιάς σχολής της Ευελπίδων. Η υπόθεση θα εκδικαστεί την Παρασκευή 14 Μαΐου, ενώ μέχρι τότε αφέθηκε ελεύθερος.  Ο φοιτητής είχε περάσει τις προηγούμενες ημέρες στα κρατητήρια.