Latest News

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Όταν ο Πρόεδρος της ΔΗΡΑΠ έπαθε...Reportaz Net!

 Αν είδε κανείς την τελευταία τηλε -συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, τότε ακούγοντας τον πρόεδρο της ΔΗΡΑΠ  να μιλά για το "Κανάλι Ένα" θα νόμιζε πως ούτε λίγο ούτε πολύ...

 έπαθε Reporaz Net!



Στην παρέμβασή του, o Αλέξανδρος Τζεφεράκος ανέφερε σχεδόν όλα όσα γράφονται στο site για την κατάσταση του δημοτικού ραδιοφώνου Πειραιά και ενοχλούσαν τις διοικήσεις της ΔΗΡΑΠ και τις δημοτικές αρχές, εδώ και χρόνια. 

Δείτε τι ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΔΗΡΑΠ για το "Κανάλι Ένα":

"Έχουμε ένα φτωχό έως ανύπαρκτο ραδιοφωνικό προϊόν με υπέρογκο κόστος και μηδενικά αποτελέσματα. Προφανώς είναι αποτέλεσμα πολυετούς αδράνειας και αδυναμίας αλλαγών, ανανέωσης και ανυπαρξία πολιτιστικής ταυτότητας.

Υπάρχει ελάχιστη ραδιοφωνική εμπειρία από ορισμένους εργαζόμενους που δεν έχουν δουλέψει πουθενά αλλού και προσελήφθησαν χωρίς διαφανείς διαδικασίες επειδή είχαν μπάρμπα στην Κορώνη. Mόνιμοι εργαζόμενοι με μισθούς 1.000 με 1500 είναι ακατάλληλοι και παραμένουν ανενεργοί παίρνοντας τις θέσεις εργασίας από άλλους που τις δικαιούνται...".

Αυτά για όσους διαβάζουν το site είναι γνωστά, αλλά έχει ιδιαίτερη σημασία να τα παραδέχεται δημόσια ο νυν Πρόεδρο της ΔΗΡΑΠ, o οποίος μάλλον έπαθε... Reportaz Net ( σ.σ. να μην το αφήσει έτσι και να το κοιτάξει...) 

@ Καλά,  μιλάμε όταν φύγει από το "Κανάλι Ένα",  μπορεί να πάρει μια θέση σχολιαστή στο Reportaz Net κι ας μην έχει μπάρμπα στην Κορώνη ή μήπως έχει;