Latest News

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Ο "μπάρμπας" στην Κορώνη χτύπησε ξανά στη ΔΗΡΑΠ: Φύγε εσύ, έλα εσύ στο "Κανάλι Ένα"!

 



Την γνωστή συνταγή του τύπου "φύγε εσύ, έλα εσύ", αρκεί να έχεις μπάμπρα στην Κορώνη φαίνεται πως συνεχίζει να εφαρμόζει  η Διοίκηση της ΔΗΡΑΠ για τις προσλήψεις στο "Κανάλι Ένα"... παρά τα όσα έλεγε στην τελευταία τηλε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά.

Την στιγμή που επικρατεί αναταραχή στο κτίριο της Ευριπίδου ύστερα από τη μη ανανέωση 8 συμβάσεων εργαζόμενων που σταμάτησαν τη συνεργασία τους με το δημοτικό ραδιόφωνο από τις άρχές του χρόνου, η διοίκηση της ΔΗΡΑΠ δεν έχασε την ευκαιρία να στείλει δελτία τύπου για να διαφημίσει νέα εκμπομπή στο "Κανάλι Ένα"" από νέα συνεργάτη που ουδείς γνώρίζε με ποια κριτήρια βρέθηκε να πιάνει το ...μικρόφωνο στην συχνότητα 90,4 του Δήμου Πειραιά.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΔΗΡΑΠ, η νέα εξωτερικής παραγωγός τυγχάνει αυτή ην περίοδο να έχει παράλληλη συνεργασία με πρωινή εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, χωρίς να διευκρινίζεται με ποιες εγγυήσεις θα προλαβαίνει να έχει πλήρης απασχόληση στο "Κανάλι Ένα" και ταυτόχρονα σε άλλο μέσο.

Απορία προκαλεί πάντως πως η Διοίκηση της ΔΗΡΑΠ  μιλούσε για νόμιμες διαδικασίες πρόσληψεις στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο Πειραιά και δύο μέρες μετά ανακοινώνει νέα συνεργασία  σε χρόνο ρεκόρ που σημαίνει ότι μάλλον ο Μπάρμπας στη Κορώνη έκανε ξανά το θαύμα του στο "Κανάλι Ένα"...

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ