Latest News

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

"Τα παράπονα στον Δήμαρχο" για το Μετρό στα Μανιάτικα: Γιατί δεν πάτε να τα πείτε στους βουλευτές;


Ένα ιδιότυπο παρατατεταμένο lockdown, διάρκειας 8 ετών ζουν επαγγελματίες στα Μανιάτικα του Πειραιά...εξαιτίας της μεγάλης καθυστέρησης στην πορεία των έργων του Σταθμού Μετρό στην περιοχή.

Οι επαγγελματίες βρίσκονται σε απόγνωση με τα μαγαζιά να είναι εγκλωβισμένα από τον Μετροπόντικα. Το έργο ξεκίνησε το 2012 και προγραμματίζονταν να ολοκληρωθεί το 2017 και τώρα εκτιμάται ότι θα τελειώσει το 2022 εάν δεν υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις. 

Οι επαγγελματίες μετέφεραν μέσω λογιστή της περιοχής στην τελευταία τηλε-συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, ζητώντας βοήθεια από το Δήμαρχο  Γιάννη Μώραλη.

Περιέργως ο Δήμαρχος φάνηκε να ενοχλείται από τη δημοσιοποίηση της κατάστασης που έχουν περιέλθει οι επαγγελματίες και οδηγούνται στην καταστροφή χωρίς την δική τους ευθύνη, αλλά από τις καθυστερήσεις ενός έργου στην περιοχή.
 Αντί να σταθεί στο πλευρό τους, όπως οφείλει ως πρώτος πολίτης της πόλης, ανέφερε πως μειώθηκαν κατά 50% τα δημοτικά τέλη και  μετέφερε τα αιτήματά τους στο υπουργείο Μεταφορών που είπαν "θα δούμε" αλλά δεν έγινε τίποτα. 
Μάλιστα, τους είπε ότι ούτε λίγο ούτε πολύ ότι δεν είναι δικό του πρόβλημα και τους συνέστησε να απευθυνθούν στους βουλευτές της Α' Πειραιώς και άρχισε να αναφέρει ονομαστικά, ακόμη και εκείνων της προηγούμενης κυβέρνησης που δεν έχουν εκλεγεί και δεν βρίσκονται στην παρούσα Βουλή!

@Πραγματικά δεν γνωρίζουμε εάν οι επαγγελματίες στα Μανιάτικα έμειναν ικανοποιημένοι από την στάση του Δημάρχου ο οποίος τους συμβούλεψε να πάνε να τα πούνε τα προβλήματά τους αλλού ενώ θα μπορούσε να σταθεί στο πλευρό τους και να πετύχουν περισσότερα γιατί τα αιτήματα τους είναι δίκαια...  
Σε κάθε περίπτωση, εάν ο Δήμαρχος μπορέσει να βοηθήσει τους επαγγελματίες στα Μανιάτικα ας το κάνει και τότε θα είναι κερδισμένος και ο ίδιος... 



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ  ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ REPORTAZ NET  

ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2017, ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΙΝ ΤΈΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ