Latest News

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Νέος έρωτας για τη Rihanna - Αυτή είναι η νέα της σχέση (ΕΙΚΟΝΕΣ)

 


Η Rihanna και ο ράπερ A$AP Rocky είναι σε σχέση...

 Η ποπ βασίλισσα και ο ράπερ, και οι δύο 32 ετών, λέγεται ότι βρίσκονται στα αρχικά στάδια μιας ρομαντικής σχέσης, ανέφερε μια πηγή στο περιοδικό «People» τη Δευτέρα.

Η επιβεβαίωση ήρθε αφού κυκλοφόρησαν φωτογραφίες ενώ απολαμβάνουν δείπνο με φίλους στο Beatrice Inn της Νέας Υόρκης το Σάββατο, όπως αναφέρεται στο Page Six.

Η τραγουδίστρια και ο ράπερ συνεργάστηκαν νωρίτερα φέτος σε μια διαφημιστική καμπάνια για τη σειρά Fenty Skin της, συμμετέχοντας σε κοινές συνεντεύξεις με τη Vogue και την GQ για την προώθηση.

Μάλιστα, η Rihanna δέχθηκε ερώτηση για τον A$AP Rocky και για το πώς θεωρούσε το δέρμα του και είπε: «Όμορφος».

Εκείνος είπε ότι το δυσκολότερο μέρος της συνεργασίας μαζί της ήταν το να είναι συγκεντρωμένος και σοβαρό. «Νομίζω ότι το πιο δύσκολο κομμάτι για να δουλέψεις μαζί σου είναι να μην χαζολογάμε και γελάμε όλη την ώρα», της είπε. «Σαν αυτό να είναι κωμωδία. Αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι. Ξέρετε, οι άνθρωποι που είναι τόσο κουλ είναι δύσκολο να μην γελούν. Αυτό είναι όλο. Αλλά ήταν διασκεδαστικό. Το πιο δύσκολο μέρος ήταν να μην έχεις πολύ διασκέδαση. Απλώς ξεχνάς ότι είναι ακόμα δουλειά στο τέλος της ημέρας».