Latest News

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

Καρτέλ κοκαΐνης και χασίς στη Σαντορίνη - Αστυνομική επιχείρηση με συλλήψεις και κατασχέσεις

 


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στο νησί της Σαντορίνης για την εξάρθρωση καρτέλ που διακινούσε κοκαΐνη και... άλλα ναρκωτικά.

Τα «λαγωνικά» της τμήματος Ασφαλείας Σαντορίνης με τη βοήθεια του Λιμενικού, κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες σε τρία άτομα, να κάνουν εφόδους σε τουλάχιστον τρία σπίτια και να βρουν κοκαΐνη, κάνναβη και μεγφάλα χρηματικά ποσά.

Η επιχείρηση εξελίσσεται σε τρία επίπεδα με πρώτο την έφοδο πάνω στη συναλλαγή, δεύτερο επίπεδο τον εντοπισμό των χώρων «καβάντζες» που έκρυβαν τα ναρκωτικά και τρίτον τον εντοπισμό όλων των ατόμων που συμμετείχαν στο καρτέλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Πρώτου Θέματος» η Ασφάλεια Σαντορίνης, κατάφερε καίριο πλήγμα σε ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών στο κοσμοπολίτικο νησί, ενώ δεν αποκλείουν το υπάρξουν εκπλήξεις σε ό,τι έχει να κάνει με τα πρόσωπα μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί ένας Έλληνας, μια Ρωσίδα και ένας Αλβανός ενώ μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις.

Επιπλέον, έγινε γνωστό πως εντοπίστηκαν μισό κιλό κοκαΐνης σε μορφή «βράχου», σχεδόν 6 κιλά χασίς, ένα όπλο μάρκας Τοκάρεφ, 21 σφαίρες και ζυγαριές ακριβείας.