Latest News

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου έγκυο γυναίκα μπροστά στα ανήλικα παιδιά της (ΕΙΚΟΝΕΣ)

 


Μια τριών μηνών έγκυος γυναίκα μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου μπροστά στην 6 ετών κόρη της και στον 11χρονο γιο της από τον σύντροφό της που είχε προσπαθήσει να τη σκοτώσει και... στο παρελθόν.

Η 29χρονη Hellen Karine Carvalho da Silva μαχαιρώθηκε πέντε φορές στο σπίτι που μοιραζόταν με τον σύντροφό της στο δήμο Ζακαριάς, στη νοτιοανατολική Βραζιλιάνικη πολιτεία του Σάο Πάολο, τις πρώτες πρωινές ώρες της 16ης Οκτωβρίου.

Ο 28χρονος σύντροφος Marcelo Rodrigues, ο οποίος είναι και ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία, συγκατοικούσε με την 29χρονη.


Η θεία του θύματος, η Eunice de Carvalho, δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι η εξάχρονη κόρη της είδε τη μητέρα της να δολοφονείται.

Αποκάλυψε ότι ο 11χρονος γιος της ήταν επίσης στο σπίτι και έφυγε αφού είδε τη μητέρα του να δέχεται επίθεση από τον σύντροφό της και άκουσε την κραυγή της για βοήθεια.

Το αγόρι έτρεξε αρχικά στο σπίτι του παππού του, αλλά δεν του άνοιξε την πόρτα. Στη συνέχεια πήρε ένα ποδήλατο από τον κήπο και το οδήγησε στο σπίτι της θείας του Eunice, όπου έφτασε στις 1.30 π.μ., ζητώντας βοήθεια.

Ο σύζυγος της Eunice πήγε στο σπίτι της 29χρονης, αλλά την βρήκε νεκρή, καλυμμένη με αίμα και χτυπήματα στο στήθος και τα χέρια της.

Η Eunice είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι ο σύντροφος της 29χρονης είχε προηγουμένως προσπαθήσει να τη σκοτώσει δύο φορές με στραγγαλισμό, κατά τη διάρκεια της πενταμήνης σχέσης τους και ότι χώρισαν μετά τα περιστατικά.

Ωστόσο, επανενώθηκαν αφού ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος και πίστευαν ότι ο σύντροφός της θα άλλαζε.

Ο ύποπτος έχει ποινικό μητρώο για διάφορες κλοπές. Μάλιστα, κάποτε έκλεψε και συνέτριψε ένα αυτοκίνητο του τοπικού συμβουλίου.