Το Euphoria πάντα ήθελε να δείχνει την εφηβεία σαν κόλαση με καλό φωτισμό. Στην τρίτη σεζόν του, όμως, η κόλαση περνά και από το OnlyFans, και οι άνθρωποι που δουλεύουν πραγματικά εκεί δεν φαίνεται να γελούν.
Η Cassie της Sydney Sweeney ξεκινά λογαριασμό στην πλατφόρμα για να πληρώσει τα λουλούδια του γάμου της με τον Nate, σε ένα storyline που η σειρά παρουσιάζει με την υπερβολή, την αμηχανία και το σκοτεινό χιούμορ που χαρακτηρίζουν τον Sam Levinson. Όμως πραγματικές δημιουργοί του OnlyFans που μίλησαν στο Variety λένε ότι η αναπαράσταση της σειράς δεν είναι απλώς υπερβολική. Είναι παραμορφωτική.
Η Sydney Leathers, δημιουργός στο OnlyFans από το 2017, λέει ότι πολλά από όσα κάνει η Cassie είναι «γελοία και καρτουνίστικα», επισημαίνοντας ότι ορισμένα είδη περιεχομένου που παρουσιάζει η σειρά δεν θα επιτρέπονταν καν στην πλατφόρμα. Το σημείο αυτό είναι κρίσιμο, γιατί η συζήτηση δεν αφορά μόνο το αν το Euphoria σοκάρει. Αφορά το αν δείχνει έναν πραγματικό χώρο εργασίας με ακρίβεια ή αν τον χρησιμοποιεί ως σκηνικό για ακόμη μία φαντασίωση παρακμής.
Η Maitland Ward, ηθοποιός και μία από τις πιο γνωστές δημιουργούς στο OnlyFans, μίλησε ακόμη πιο σκληρά. Κατά τη γνώμη της, η σειρά αναπαράγει το στερεότυπο ότι οι εργαζόμενες στο σεξ «θα κάνουν τα πάντα για χρήματα» και τροφοδοτεί ένα ήδη βαρύ κοινωνικό στίγμα: ότι η εργασία στο σεξ συνδέεται αυτόματα με εκμετάλλευση, κακοποίηση ή ηθική κατάρρευση.
