Latest News

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

"Απαγορευμένη πόλη" για τα ΑΜΕΑ ο Δήμος Πειραιά - Διαφημίζουν πρωτοβουλίες της εποχής Λογοθέτη!


"Απαγορευμένη πόλη" για τα ΑΜΕΑ παραμένει ο Δήμος Πειραιά που θυμήθηκε τώρα να διαφημίσει πρωτοβουλίες από την εποχή της Δημαρχίας του Στέλιου Λογοθέτη, παραλείποντας μάλιστα... ν' αναφέρει το όνομά του!

 Στην επανεκκίνηση του προγράμματος ΗΦΑΙΣΤΟΣ που παρέχει δωρεάν μεταφορά σε άτομα με κινητική αναπηρία, αναφέρθηκε ο δημοτικός σύμβουλος με την δημοτική παράταξη «Πειραιάς για όλους» Δημήτρης Γκερλές, επισημαίνοντας:


«Ο Δήμος Πειραιά ανακοίνωσε την επανεκκίνηση του προγράμματος ΗΦΑΙΣΤΟΣ. 

Με τρεις (!!!) ξεχωριστές δηλώσεις που φιλοξενούνται σε αναλυτικό Δελτίο Τύπου, ο Δήμαρχος και οι δύο αρμόδιοι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι για θέματα Δημόσιας Υγείας και Συγκοινωνιών εκθείασαν το πρόγραμμα, δίνοντας την εντύπωση ότι πρόκειται για κάτι νέο και καινοτόμο. Παρέλειψαν επιμελώς να αναφέρουν ότι η λειτουργία του προγράμματος ξεκίνησε επί δημαρχίας   Στέλιου Λογοθέτη, ο οποίος πήρε την πρωτοβουλία να το δρομολογήσει και να το θέσει σε εφαρμογή με επιτυχία.

Πάντα με ενοχλούσε και με ενοχλεί η τακτική των πολιτικών να οικειοποιούνται τα οράματα και τα έργα προγενέστερων, επειδή οι ίδιοι λόγω ανεπάρκειας αδυνατούν να παρουσιάσουν κάτι δικό τους. Θέλω να πιστεύω ότι εκ παραδρομής ή από άγνοια παραλήφθηκε η συγκεκριμένη αναφορά, γιατί θεωρώ την μεγαλοψυχία ως το μεγαλύτερο προσόν των πολιτικών». 

@ Πάντως το μείζον θέμα είναι πως ο Δήμος Πειραιά παραμένει απαγορευμένη πόλη για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, καθώς δεν έχει αλλάξει τίποτα για να μπορούν να κυκλοφορούν απρόσκοπτα στο κέντρο και τις γειτονιές της πόλης ...

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: "Απαγορευμένη πόλη'" για τα ΑΜΕΑ