Latest News

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Ο πατέρας της μικρότερης Drag Queen στον κόσμο, εξομολογείται: «Πονάει όταν ο γιος σου δεν εκπληρώνει τις προσδοκίες σου » (ΒΙΝΤΕΟ -ΕΙΚΟΝΕΣ)

 


Drag queen  ονομάζεται το άτομο, συνήθως άνδρας, που παρουσιάζεται ως μια υπερβολική εκδοχή του... αντίθετου φύλου. 

Η παρουσίαση γίνεται με τη χρήση μακιγιάζ, φορεμάτων, περουκών, ψεύτικων βλεφαρίδων κ.λ.π.. Ο όρος ντραγκ κουίν δε πρέπει να συγχέεται με τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή με την ταυτότητα φύλου, μιας και ντραγκ κουίν μπορεί να είναι οποιοσδήποτε το επιθυμεί. Στην περίπτωση που μια γυναίκα παρουσιάζεται φορώντας ανδρικά ρούχα, τότε ονομάζεται ντραγκ κινγκ.


Ο Fabian Butler, 11 ετών, από τη Νότια Ουαλία, άρχισε να ντύνεται με ρούχα της μητέρας στα επτά. Είναι η μικρότερη drag queen όχι μόνο στη Βρετανία αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο πατέρας του είχε πει πως πόνεσε πολύ που ο γιός του δεν εκπλήρωσε τις προσδοκίες του αλλά όπως λέει «Όταν τον είδα σε συναυλία να εμπνέει χιλιάδες κόσμο, άλλαξα γνώμη». 


Ο Fabian έχει το όνομα Francesca Valley και η γνώμη του πατέρα του άλλαξε αμέσως. «Είναι συγκλονιστικό να βλέπεις το μικρό παιδί σου να εμπνέει 7.000 κόσμο σε μια συναυλία. Βέβαια υπάρχουν ακόμα στιγμές όπου μου είναι δύσκολο να το αποδεχτώ, αλλά πλέον τον υποστηρίζω πλήρως ».


Και δεν είναι λίγοι εκείνοι που πλησιάζουν τον πατέρα του Fabian και του λένε πως «μακάρι να είχαν έναν πατέρα σαν αυτόν να τους υποστηρίζει» Στα ντραγκ σόου συμμετέχουν ομάδες ντραγκ κουίν, ντουέτα ή μεμονωμένοι ντραγκ καλλιτέχνες. Το περιεχόμενο των σόου ποικίλει ανάλογα με τα ταλέντα των συμμετεχόντων, που μπορεί να είναι επαγγελματίες ή ερασιτέχνες ντραγκ κουίν. Συνήθως λαμβάνουν χώρα σε μπαρ ή άλλους χώρους διασκέδασης.