Latest News

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

"Καρφιά" Alpha για το κατέβασμα των εκπομπών της Μενεγάκη από το site: Η επισκεψιμότητα και το λεύκωμα αναμνήσεων

 


Πολύ συζήτηση έγινε τις τελευταίες ημέρες για το κατέβασμα των εκπομπών της Ελένης Μενεγάκη από το σάιτ ...του Alpha.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν σήμερα στον αέρα της εκπομπής Έλα χαμογέλα, οι ιθύνοντες του καναλιού: «Παραμένουν στο site οι εκπομπές που έχουν επισκεψιμότητα» ενώ πρόσθεσαν πως το σάιτ του καναλιού: «Είναι εμπορική πλατφόρμα, δεν είναι λεύκωμα αναμνήσεων».

Πριν από μερικές μέρες, μέχρι και τον περασμένο Αύγουστο οι εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη ήταν διαθέσιμες προς παρακολούθηση.

Πλέον, μπαίνοντας στο link βγαίνει το μήνυμα «Η σελίδα που ψάχνετε δεν υπάρχει ή πρέπει να έχει μετακινηθεί».
Αυτή η κίνηση φούντωσε τις φήμες γύρω από το παρασκήνιο της αποχώρησης της Ελένης Μενεγάκη από τον Alpha!

Πριν από λίγες μέρες μάλιστα η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε στο Μέγαρο Μουσικής και στη φωταγώγησή του για την εκστρατεία ενημέρωσης κατά του καρκίνου του μαστού και ήταν όλα τα κανάλια εκεί για να καλύψουν το γεγονός, όμως απουσίαζε ο Alpha!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια όταν ρωτήθηκε για την απουσία του Alpha από τους δημοσιογράφους είχε πει:

«Ο Alpha απουσιάζει; Αυτό θα έπρεπε να προβληματίσει αυτούς που βλέπουν τον Alpha, γιατί να προβληματίζει εμένα; Εμένα ούτε με στεναχωρεί, ούτε με προβληματίζει. Σε ό,τι αφορά τη δουλειά δεν έχω σκεφτεί τίποτα παραπάνω, από ό,τι σας είπα στην τελευταία εκπομπή. Ήξερα ότι αυτή τη χρονιά δεν πρόκειται να δουλέψω».

Σε πρόσφατη ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη ρωτήθηκε για την απουσία των εκπομπών της από το site του Alpha.
Έδωσε μια απάντηση η οποία φαίνεται να επιβεβαιώνει ότι οι σχέσεις της παρουσιάστριας και του καναλιού δεν είναι και πολύ καλές.

«Δεν χρειάζεται απάντηση… Όλοι καταλαβαίνουμε το γιατί!», έγραψε χαρακτηριστικά.