Latest News

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Επιχείρηση-«σόου» στο Παζάρι του Πειραιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιχείρηση-«σκούπα» του Δήμου Πειραιά και της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιήθηκε  στον χώρο της κυριακάτικης αγοράς και στους γύρω δρόμους...
καθώς μετά από αυτοψία της Διεύθυνσης Προσόδων και Εμπορίου και από ελέγχους της Δημοτικής Αστυνομίας, παρατηρήθηκε το φαινόμενο ανάπτυξης παράνομου παζαριού!

Στόχος της επιχείρησης ήταν η τήρηση των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19 και η αντιμετώπιση της παράνομης πώλησης προϊόντων στον χώρο της κυριακάτικης αγοράς, η οποία είναι κλειστή τις τελευταίες Κυριακές.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, απομακρύνθηκαν οι παράνομοι μικροπωλητές και καταστράφηκαν περίπου 15 τόνοι κατασχεθέντων προϊόντων στα απορριμματοφόρα του Δήμου Πειραιά.
Στην επιχείρηση συμμετείχαν οι Διευθύνσεις Δημοτικής Αστυνομίας, Προσόδων και Εμπορίου και Καθαριότητας του Δήμου Πειραιά.

Σημειώνεται ότι αυτή είναι η πρώτη επιχείρηση- σόου που ανακοινώνεται και καταγράφεται φωτογραφικά  από την έναρξη της πανδημίας του κορωνοϊού στο Κυριακάτικο Παζάρι το οποίο ουδείς γνωρίζει έως ποια μέτρα είχαν ληφθεί  έως σήμερα από το Δήμο Πειραιά για την προστασία της δημόσιας υγείας από τη διασπορά του ιού... 


@ Όταν θα πας κυρά μου στο Παζάρι, πάρε μαζί σου και μια κάμερα...