Latest News

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

Ημέρες Θάλασσας: Φωταγώγησαν το γιαπί της πρώην Ραλλείου!


 Το γιαπί της πρώην Ραλλείου επέλεξε ανάμεσα στ' άλλα σημεία της πόλης, να φωταγωγήσει ο Δήμος Πειραιά...
στο πλαίσιο της δράσης «Light up the city», για τον εορτασμό των «Ημερών Θάλασσας 2020».

 Πρόκειται για το κτίριο -φάντασμα δίπλα από το Δημοτικό Θεάτρο στο κέντρο της πόλης που εδώ και έξι χρόνια  έχει καμουφλαριστεί  με πανό το οποίο απεικονίζει το νέο δικαστικό μέγαρο. 

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό πρόσφατα, το συγκεκριμένο κτίριο δεν αποτελεί πλέον κυβερνητική  επιλογή για τη μετεστέγαση των δικαστηρίων Πειραιά. 
Ο λόγος -πρόσχημα ήταν ότι  στο πρώην Ράλλειο δεν μπορεί να στεγαστούν όλες οι δικαστικές υπηρεσίες της πόλης, παρά το γεγονός ότι έχει παραχωρηθεί δωρεάν για νέο δικαστικό μεγάρο από το Δήμο.
Αυτό ήταν το πάγιο αίτημα από  το σύνολο των τοπικών φορέων, οι οποίοι τώρα δεν λένε κουβέντα για τον αποκλεισμό του κτιρίου, που κρίθηκε ως ακατάλληλο μετά από έξι χρόνια συσκέψεων συναντήσεων και πανηγυρικών δηλώσεων για νέο δικαστικό μέγαρο στο γιαπί της της πρώην Ραλλείου...

@ Μήπως η επιλογή της φωταγώγησης  του κτιρίου της πρώην Ραλλείου ήταν συμβολική και κάποιοι θέλουν να τιμήσουν το... δούλευμα που έπεσε  με τα νέα δικαστήρια του Πειραιά ή συνεχίζουν να κάνουν πλάκα στους Πειραιώτες;
Εκτός εάν τρολάρουν την ανικανότητα...