Latest News

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Δήμος Πειραιά: Χάθηκε η μπάλα μαζί με "τα αυγά και τα...καλάθια"!



Τελικά φαίνεται πως χάθηκε η μπάλα μαζί με τα "αυγά και τα καλάθια" στο Δήμο Πειραιά, καθώς αλλοιώς δεν μπορεί να εξηγηθούν όσα απίστευτα συμβαίνουν...
με τις κακοτεχνίες από την καθυστερημένη και πολυδάπανη ανακαίνιση και ανακατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων στην πόλη.

Μετά τις λακούβες στο ταρτάν, όπου σχηματίζονται μικρές "λίμνες" στο στίβο σε κάθε βροχή στο Θεσμιστόκλειο Στάδιο, αποκαλύπτεται ότι μεγάλη υπάρχει διαφορά ύψους στις δύο μπασκέτες  του  πρόσφατα ανακαινισμένου κλειστού δημοτικού γυμναστηρίου “Παναγιώτης Σαλπέας"! 

Το έργο έγινε με χρηματοδότηση - αρχικού προϋπολογισμού 692.697,63 ευρώ με ΦΠΑ- από την Περιφέρεια Αττικής και παραλήφθηκε κανονικά από το Δήμο Πειραιά, πριν από λιγότερο ένα χρόνο. 

Το πιο τραγελαφικό είναι πως το μπαλάκι της ευθύνης πέταξε ο ΟΠΑΝ του Δήμου Πειραιά στις ομάδες που χρησιμοποιούν το γήπεδο,  επειδή  δεν έχουν ακόμα φροντίσει- λέει- να διορθώσουν την... αστοχία με τις μπασκέτες!

Αυτά τα απίστευτα πράγματα αποκαλύφθηκαν μετά ανάρτηση στο facebook του παίκτη της μπασκετικής ομάδας του Εθνικού  Φώτη Βασιλόπουλου, ο οποίος σχολίασε πως η μια μπασκέτα είναι 1,95μ. και η άλλη 3, 20 μ., όταν έκλεισε προσωρινά το  "Σαλπέας" για απολύμανση, λόγω τουλάχιστον  δύο επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού!
(.σ.σ. Καλά, δεν έπρεπε κάποιος αρμόδιος από το Δήμο Πειραιά ν' ανακοινώσει επίσημως για τα επιβεβαιωμένα  κρούσματα στο "Σαλπέας", στο πλαίσιο ενημέρωσης για την αποφυγή διάδοσης του κροωνοϊού)


Δείτε την ανάρτηση 


Ekleise leei to salpeas logo COVID ..
Oti Exei dio kalathia Pou den temnontai oute me euthigramisi eikosi mixanikwn, Oti I mia mpasketa Einai 1,95 k I alli 3,20 , Oti den Exei apoditiria , nera Kai kata t alla Einai to monadiko kleisto sto Peiraia ..
O covid Tous peiraxe , e re trela"

Η απάντηση Βουράκη

Στην ανάρτηση αυτή ένοιωσε την ανάγκη ν΄ απαντήσει ο Προέδρος του ΟΠΑΝ Ιωσήφ Βουράκη, ο οποίος μεταξύ άλλων ομολογεί δημοσίως ότι πράγματι υπάρχει πρόβλημα με τις μπασκέτες στο πρόσφατα ανακαινισμένο  “Παναγιώτης Σαλπέας”, που είναι το μοναδικό κλειστό  δημοτικό γυμναστήριο του Δήμου Πειραιά. 
Ωστόσο περνάει σε άλλο επίπεδο και επιρρίπτει την ευθύνη στις ομάδες που χρησιμοποιούν το γήπεδο και τους ζητά τα ρέστα που εδώ και μήνες δεν έχουν επιδιορθώσει το πρόβλημα!

Χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΟΠΑΝ υποστηρίζει επί λέξει:
"Το ότι το “Σαλπέας” έχει δύο καλάθια που δεν τέμνονται, αλλά και η διαφορά ύψους των μπασκετών είναι κάτι που γνώριζαν οι ομάδες που χρησιμοποιούν το γήπεδο και ανέλαβαν οι ίδιες την ευθύνη να επιδιορθώσουν, κάτι που δεν έχει γίνει εδώ και μήνες"!

Δηλαδή, ανακαινίστηκε ένα δημοτικό γήπεδο με χρήματα της Περιφέρειας Αττικής, το παρέλαβε πρόσφατα ο Δήμος Πειραιά και ζητάνε τα ρέστα από τις ομάδες επειδή δεν έχουν αποκαταστήσει την αστοχία με τις μπασκέτες!

@ Μήπως χάθηκε η μπάλα μαζί με τα "αυγά και τα καλάθια" στο Δήμο Πειραιά;