Latest News

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Σοκ στην Τουρκία: Σύζυγος πρώην ποδοσφαιριστή προσέφερε 1,3 εκατ. δολάρια για τη δολοφονία του!



Τη δολοφονία του πρώην ποδοσφαιριστή Emre Aşık φέρεται να σχεδίαζε η σύζυγός του, Yağmur Aşık...
σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ. 

   Συγκεκριμένα, η σύζυγος του πρώην άσσου της Γαλατάσαραϊ, της Φενερμπαχτσέ, της Μπεσίκτας, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της Εθνικής Τουρκίας για 34 αγώνες, προσέφερε το ποσό των 10 εκατομμυρίων τουρκικών λιρών - που αντιστοιχεί σε 1,3 εκατομμύρια δολάρια - σε πληρωμένο δολοφόνο για να εξαφανίσει το πτώμα του μετά τον θάνατό του. 

Η Yağmur Aşık και ο συνεργός της, Erdi Sungur, θα κατηγορηθούν για «απόπειρα δολοφονίας».   Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η τουρκική Ηurriyet, επικαλούμενη δικαστικά έγγραφα από την εισαγγελία της βορειοδυτικής επαρχίας Ντούζτζε, η Aşık φέρεται να ζήτησε από τον Sungur να δολοφονήσει τον σύζυγό της.

 «Ήμουν σε σχέση με την Yağmur. Σκέφτηκε πως θα κληρονομήσει την περιουσία μόνο μετά το θάνατο του Emre Aşık. Μου ζήτησε να τον σκοτώσω, αλλά αρνήθηκα», είπε ο Sungur στην κατάθεσή του προς τους εισαγγελείς.      

 «Μου είχε φέρει ένα κομμάτι κρέας. Ήθελε να το πυροβολήσω. Προσπάθησα αλλά δεν το κατάφερα», είπε ο Sungur. «Δεν μπορείς να το κάνεις» αναφέρει πως του φώναξε θυμωμένα η σύζυγος του ποδοσφαιριστή. Στη συνέχει της γνώρισε έναν πληρωμένο δολοφόνο που είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης για τον θάνατο τριών ανθρώπων.  

 Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η γυναίκα έδωσε ένα όπλο στον πληρωμένο δολοφόνο, και έψαξαν σε αγροτικές περιοχές και υψίπεδα στο Ντούζτσε για να βρουν ένα «ασφαλές μέρος» στο οποίο θα έθαβαν το πτώμα του πρώην ποδοσφαιριστή. Την τελευταία στιγμή όμως ο πληρωμένος δολοφόνος αποκάλυψε το σχέδιο στον Emre Aşık.  

  Η ημερομηνία της πρώτης ακρόασης στο δικαστήριο του Ντίσετ θα ανακοινωθεί σύντομα. Οι Emre και Yağmur γνωρίστηκαν στην Γαλλία το 2012. Το ζευγάρι δεν πάρει διαζύγιο και έχει τρία παιδιά.