Latest News

Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

«Μαφιόζικη« επίθεση στη Βούλα: Γνωστός άνθρωπος της νύχτας ήταν το θύμα που καταζητούνταν (ΒΙΝΤΕΟ)

Μαφιόζικη επίθεση στον χώρο στάθμευσης του φούρνου ''Ηπειρώτισσα'' επί της Λεωφόρου Ευελπίδων 32 στη Βούλα, δέχθηκε ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα της νύχτας...
ο Γιώργος Μοσχούρης,  στις 21:20 βράδυ της Δευτέρας.
Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως δύο άτομα με μοτοσικλέτα, τα οποία φορούσαν κράνη, πλησίασαν τον άνδρα και άνοιξαν πυρ εναντίον του. Ωστόσο δεν κατάφεραν να τον τραυματίσουν θανάσιμα. 
Το 50χρονο θύμα, που μεταφέρθηκε τραυματισμένο στην κοιλιά στο Ασκληπιείο της Βούλας   φέρεται ως ένας από τους "πρωταγωνιστές" στον κόσμο της νύχτας, που η δραστηριότητές του, εκτός από την προστασία, επεκτείνεται και σε νόμιμες επιχειρήσεις. 
Το θύμα είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές. Συγκεκριμένα, το 2002 το όνομά του είχε εμπλακεί στην μεγαλύτερη υπόθεση εξάρθρωσης εκβιαστών που έχει απασχολήσει ποτέ την Ελληνική Αστυνομία και συγκαταλεγόταν σε μια λίστα 8 ανδρών που δεν είχαν συλληφθεί αλλά καταζητούνταν από τις Αρχές καθώς θεωρούνταν ότι είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο 50χρονος άνδρας είχε αναπτύξει μεγάλο πεδίο δράσης με αποτέλεσμα να έχει δημιουργήσει πολλούς «εχθρούς» στον χώρο.
Η αστυνομία, που εκτιμά ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών στον χώρο της νύχτας, έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών.