Latest News

Κυριακή 31 Μαΐου 2020

Επίθεση με βιτριόλι:Επίθεση με βιτριόλι: Φωτογραφίες για να αναγνωρίσει τη δράστιδα θα δείξουν οι αστυνομικοί στην 34χρονη


Φως στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα αναμένεται να ρίξουν οι νέες δηλώσεις της 34χρονης Ιωάννας...
τη Δευτέρα, στους αστυνομικούς που θα μεταβούν στο Θριάσιο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται με εγκαύματα στο πρόσωπο η γυναίκα.
Οι αστυνομικοί θα μεταβούν στο νοσοκομείο με φωτογραφίες από τα βίντεο, τη στιγμή που εκτυλίχθηκε η επίθεση, ώστε η 34χρονη να διευκολυνθεί να θυμηθεί τη δράστιδα.
Η αστυνομία φέρεται, την ίδια στιγμή, να επικεντρώνεται σε πέντε ύποπτες.
«Η ψυχολογική της κατάσταση είναι δύσκολη, αλλά το παλεύουμε». Η μητέρα της νεαρής κοπέλας που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι, ενώ πήγαινε στη δουλειά της στην Καλλιθέα, μίλησε στο ΣΚΑΙ για την κατάσταση της υγείας της κόρης της, 
«Έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργεία, μέχρι στιγμής και περιμένουμε ενημέρωση, πότε θα ακολουθήσει το επόμενο», είπε η γυναίκα. 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι γιατροί στο Θριάσιο Νοσοκομείο συνεχίζουν να δίνουν μια μεγάλη μάχη για να μπορέσουν να βοηθήσουν την 34χρονη Ιωάννα τόσο στην αποκατάσταση των μεγάλων εγκαυμάτων που έχει όσο και στην ψυχολογική της κατάσταση. Όσον αφορά το πρώτο, μόλις το 7% του προσώπου της έχει παραμείνει αλώβητο ενώ το 93% έχει υποστεί μεγάλες βλάβες.
Στο πλευρό της κοπέλας βρίσκεται συνεχώς επιτελείο ψυχολόγων προκειμένου να της δώσει κουράγιο.
Μάλιστα, όπως είπε η μητέρα της αύριο Δευτέρα αναμένεται να δει η Ιωάννα στο νοσοκομείο το βίντεο της πιθανής δράστιδος.