Latest News

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Ανατροπή στην υπόθεση της μικρής Βαλεντίν - Γυναίκα ισχυρίζεται ότι είναι η μητέρα της! (BINTEO)

Αλλάζουν τα δεδομένα για την υπόθεση της μικρής Βαλεντίν, η οποία εντοπίστηκε σήμερα...
στη Γαλλία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα της Τετάρτης, μια γυναίκα, επικοινώνησε μέσω δικηγόρου με το Γάλλο σύνδεσμο στην Ελλάδα και υποστήριξε ότι είναι η μητέρα της μικρής Βαλεντίν.
Μάλιστα, είπε ότι βρίσκεται στη Γαλλία και ότι ήταν αυτή που έστειλε το συγγενικό της πρόσωπο για να παραλάβει το παιδί και να το μεταφέρει στη Γαλλία.
Ωστόσο, ο πατέρας είχε πει ότι η μητέρα της Βαλεντίν είναι νεκρή. Οι αστυνομικές αρχές τώρα προσπαθούν να εξακριβώσουν τα λεγόμενα της γυναίκας, η οποία βρίσκεται στη Γαλλία παράνομα, χωρίς χαρτιά και γι’ αυτό κρυβόταν.
Νωρίτερα, ο πατέρας της μικρής ομολόγησε πως έστειλε ο ίδιος το παιδί του στην αδελφή της γυναίκας του, στη Γαλλία, προκειμένου να έχει ένα καλύτερο μέλλον.
Ο πατέρας της μικρής ομολόγησε πως έστειλε ο ίδιος το παιδί του στην αδελφή της γυναίκας του, στη Γαλλία, προκειμένου να έχει ένα καλύτερο μέλλον. Σημείωσε ακόμη ότι είπε ψέματα στην αστυνομία διότι φοβήθηκε και γι' αυτό δήλωσε την εξαφάνισή του.
Τι λέει ο δικηγόρος του πατέρα
Για τον εντοπισμό της 7χρονης Βαλεντίν μίλησε ο δικηγόρος του πατέρα της Βασίλης Νουλέζας. «Δεν είπε από την πρώτη στιγμή ολόκληρη την αλήθεια έτσι ώστε να μην κινητοποιηθεί η κοινωνία, ο κρατικός μηχανισμός και η αστυνομία» επεσήμανε χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, ο πατέρας της 7χρονης εξετάζονταν από τους αστυνομικούς για περίπου 36 ώρες έτσι ώστε να βρεθούν στοιχεία που θα οδηγούσαν στα ίχνη της Βαλεντίν. Συνεχίζει να κρατείται από τις Αρχές και σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα, μαζί με ακόμη έξι άτομα για τα πλαστά έγγραφα που εντόπισαν οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια έρευνας στο σπίτι όπου διαμένει.
Ο πατέρας της κοπέλας, Αμπελκά, μία ημέρα πριν την εξαφάνισή της μικρής είχε βρεθεί στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος όπως επίσης και τρεις ημέρες μετά την εξαφάνιση.



Ποινική δίωξη για κακούργημα στον πατέρα της μικρής Βαλεντίν


Σε βάρος του πατέρα της 7χρονης Βαλεντίν ασκήθηκε δίωξη για το κακούργημα της διευκόλυνσης παράνομης εξόδου αλλοδαπού από τη χωρά από κοινού με τον έναν εκ των υπολοίπων έξι κατηγορουμένων.
Συγκεκριμένα του ασκήθηκε ποινική δίωξη και για τρία πλημμελήματα: παράνομη κατοχή πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, πλαστογραφία και ψευδή καταγγελία στις αρχές. Η υπόθεση αυτή έχει συγκλονίσει την Ελλάδα διότι η μικρή αναζητούταν από τα Χριστούγεννα και όλοι φοβόντουσαν για το χειρότερο. Αλλά σήμερα αποκαλύφθηκε ότι η μικρή είναι καλά και βρίσκεται στη Γαλλία.
Η αστυνομία ανακάλυψε ότι ο πατέρας είχε βγάλει εισιτήριο για την Γαλλία για σήμερα, και στη συνέχεια αφού τον προσήγαγαν γιατί δεν αποκάλυψε νωρίτερα την αλήθεια, εκείνος τους απάντησε ότι είχε κάνει φυλακή στο Κογκό και είχε βασανιστεί επειδή είχε πλαστά έγγραφα. Για αυτό λοιπόν φοβόταν ότι θα έμπαινε πάλι στην φυλακή.
Οι έρευνες είχαν επικεντρωθεί στο κινητό τηλέφωνο του πατέρα προκειμένου να διαπιστωθεί η ταυτότητα των ατόμων που κάλεσε στο τηλέφωνο το κρίσιμο χρονικό διάστημα, κυρίως στη Γαλλία.