Latest News

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Μήπως το τερμάτισαν στη ΔΗΡΑΠ; Το "Κανάλι Ένα" στα...terminals!


Σε άλλο επίπεδο φαίνεται πως ονειρεύεται να πάει η νέα διοίκηση της ΔΗΡΑΠ το δημοτικό ραδιόφωνο "Κανάλι Ένα"...
του Πειραιά.

Έτσι μαθαίνουμε πως αντιπροσωπεία της ΔΗΡΑΠ επισκέφθηκε το κτήριο της ΟΛΠ ΑΕ και συναντήθηκε με υπηρεσιακούς υπαλλήλους από το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας! 
Αν και στην πανηγυρική ανακοίνωση της ΔΗΡΑΠ χαρακτηρίζονται "ηγετικά στελέχη της COSCO" με βαρύγδουπες ιδιότητες και τίτλους στα αγγλικά, ωστόσο όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα λένε πως οι δύο συμπαθείς υπηρεσιακοί υπάλληλοι ελληνικής καταγωγής δεν έχουν καμία καθοριστική αρμοδιότητα στη λήψη διοικητικών αποφάσεων της κινέζικης ετιαρείας. 

Τα βασικά θέματα στη συνάντηση ήταν -λέει- το "ενδεχόμενο δημιουργίας ειδικού ραδιοσταθμού για τα terminals" 
(σ.σ. Καλά πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο με το δημοτικό ραδιόφωνο και να μην σαρώσει τα πάντα το Κανάλι Ένα;)
καθώς επίσης και η παρουσία του Καναλιού Ένα 90,4 στην υποδοχή της κρουαζιέρας" 
( σ..σ. Μήπως εννοούν τα διαφημιστικά φυλλάδια που μοιράζουν στους τουρίστες της κρουαζιέρας ;)
Πάντως, η ΔΗΡΑΠ μπορεί να χαρακτηρίζει τη συνάντηση "εποικοδομιτική και γόνιμη", αλλά μάλλον φαίνεται ότι στην πράξη δεν είχε κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα, καθώς απλώς "οι δύο πλευρές συμφώνησαν να τα ξαναπούν σε εύθετο χρόνο".
Μάλιστα, όπως διατείνεται η ΔΗΡΑΠ, η κινεζική εταιρεία θέλει να «βγει» στην πειραϊκή κοινωνία και να επικοινωνήσει διάφορες ενέργειες..." 
 (Καλά, η GOSCO χρειάζεται να χρησιμοποιήσει επικοινωνιακά το Κανάλι Ένα με την ακροαματικότητα σε "ποσοστά νικοτίνης" για να προβάλλει τις δράσεις της στον Πειραιά;)