Latest News

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

"Τα χειρότερα Χριστούγεννα των τελευταίων χρόνων"!


Τα φετινά Χριστούγεννα είναι τα χειρότερα των τελευταίων χρόνων στο ...
Δήμο Πειραιά! 

Αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά εργαζόμενοι του Δήμου και καταστηματάρχες της πόλης!
Οι ίδιοι παραδέχονται πως ο στολισμός είναι φτωχός στο κέντρο της πόλης και σχεδόν ανύπαρκτος στις γειτονιές όπως Καμίνια και Μανιάτικα, αλλά ακόμη και στην Καλλίπολη. Μίζερα φαίνονται να είναι και τα Χριστουγεννιάτικα πάρκα με λιγοστά παιχνίδια για τα παιδιά, καθώς φέτος δεν είναι χορηγός η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Εργαζόμενοι του Δήμου και καταστηματάρχες λένε ακόμα πως δεν είναι τυχαίο ότι στην αποψινή εκδήλωση για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο προάυλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου δεν έχει προσκληθεί κάποιος καλλιτέχνης πρώτης γραμμής, ώστε να προσεκλύσει χιλιάδες κόσμου στην πόλη κατά την επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων.

Χαρακτηριστικά συγκρίνουν ότι στην ανάλογη εκδήλωση στο Βόλο είχαν προσκληθεί η Δέσποινα Βανδή και ο Χρήστος Μάστορας (σ.σ. Δυστυχώς, η συναυλία αναβλήθηκε λόγω βροχής), ενώ στο Δήμο Πειραιά θυμήθηκαν τον... ξεχασμένο Κώστα Μπίγαλη και του REC.

@ Αυτά συζητούν κατ' ιδίαν στα καφέ του Πειραιά, αλλά δεν τολμά να πουν δημόσια και ζητούν να τα γράψουν τα sites! 
Ε, λοιπόν, τα γράψαμε και ευχόμαστε να κάνουν κανένα ...μαγικό της τελευταίας στιγμής, μήπως και έρθει το πνεύμα των Χριστουγέννων στην πόλη...