Latest News

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Ποιον «βλέπει» η Αστυνομία πίσω από τις τρεις εκτελέσεις «καρμπόν» αρχηγών της νύχτας;

Τα κοινά σημεία σε τρεις από τις πιο σημαντικές δολοφονίες στον ακήρυχτο πόλεμο της νύχτας έχει βάλει στο «μικροσκόπιο» της η Ασφάλεια Αττικής και ενδεχομένως...
το κέντρο ή ακριβέστερα το κοινό πρόσωπο που ίσως κρύβεται πίσω από αυτές.

Πρόκειται για τις δολοφονίες, του επονομαζόμενου και «αρχηγού των αρχηγών» Β. Στ., του Μ. Κ., πιο γνωστού στην πιάτσα της νύχτας ως «χοντρού» ή «σαμπρέλα» και ορκισμένου εχθρού του πρώτου και βέβαια η πρόσφατη δολοφονία του φερόμενου «τραπεζίτη» της νύχτας, Δ. Μ..
Και στις τρεις περιπτώσεις, τα κοινά σημεία στις συνθήκες δολοφονίας φαίνεται πως είναι «καρμπόν», χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει αυτόματα πως τα πρόσωπα, εν προκειμένω οι εκτελεστές, είναι κοινοί. Ωστόσο, αυτά τα σημεία είναι που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των ερευνητών της Ασφάλειας, οι οποίοι τα εξετάζουν ένα προς ένα, αλλά και στο σύνολο τους.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες και στις τρεις δολοφονίες, οι εκτελεστές ήταν δυο, επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και εκτέλεσαν τα θύματα τους με υποπολυβόλο καλάσνικοφ.
Και στις τρεις περιπτώσεις δολοφονιών κατά παραγγελία, η μοτοσικλέτα των δραστών δεν βρέθηκε ποτέ, είτε εγκαταλειμμένη είτε καμένη, ενώ και τα καλάσνικοφ που χρησιμοποιήθηκαν επίσης ποτέ δεν βρέθηκαν από τους αστυνομικούς, εκτός από την περίπτωση της δολοφονίας του Β. Στ., όπου το καλάσνικοφ που χρησιμοποίησαν οι δράστες, βρέθηκε τυχαία από έναν δύτη, μήνες μετά την εκτέλεση του «αρχηγού των αρχηγών», πεταμένο στο βυθό της θάλασσας στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης.