Latest News

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Το βιβλίο του Βασίλη Παλαιοκώστα Μια ζωή δράσεις και αποδράσεις

Το βιβλίο του άπιαστου μέχρι σήμερα ληστή τραπεζών Βασίλη Παλαιοκώστα, από τις «Εκδόσεις των Συναδέλφων» με τίτλο «Μια φυσιολογική ζωή. Δράσεις και αποδράσεις ενός επικηρυγμένου»...
εκδόθηκε σήμερα.

 Το θέμα που πραγματεύεται είναι η ζωή του διαβόητου δραπέτη και η εγκληματική του δράση.
Σύμφωνα με τον εκδότη το βιβλίο αυτό έφτασε στον εκδοτικό οίκο μέσω δικηγόρου, η οποία με την σειρά της το έλαβε με άγνωστο τρόπο.
«Το βιβλίο αυτό έφτασε στα χέρια μας από δικηγόρο των Αθηνών, που και αυτή με τη σειρά της το παρέλαβε σε φάκελο που έφτασε (άγνωστο πώς) στο γραφείο της. Ο φάκελος περιείχε, εκτός από το κείμενο του βιβλίου, και μία ιδιόχειρη επιστολή του συγγραφέα με το παλαμικό του αποτύπωμα, η οποία εξουσιοδοτούσε τη δικηγόρο να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την έκδοση του βιβλίου του.
Εμείς στις «Εκδόσεις των Συναδέλφων» ούτε γραφολόγοι είμαστε ούτε και έχουμε (προφανώς!) κάποιο αρχείο αποτυπωμάτων, αλλά το κείμενο του βιβλίου, με τις τόσες λεπτομέρειες που δεν μπορεί να τις γνωρίζει τρίτος, και το περιεχόμενο του κειμένου της επιστολής συνηγορούν στο γεγονός ότι είναι γνήσια» λέει χαρακτηριστικά το σημείωμα του εκδότη.