Latest News

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Πασχαλίνα Καλαγιά -Καραμαλάκου: «Μαζί, με έργα κι όχι λόγια, για τον Πειραιά που ονειρευόμαστε» (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε πάρτι αγάπης εξελίχθηκε η  συγκέντρωση της υποψήφιας δημοτικού συμβούλου Πειραιά Πασχαλίνας Καλαγιά Καραμαλάκου με τον συνδυασμό «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο», στο ...
καφέ Darling.

Την εκδήλωση προλόγισε ο βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων Κώστας Κατσαφάδος, ο οποίος  επεσήμανε ότι η Πασχαλίνα Καλαγιά Καραμαλάκου με το έργο της και την αγάπη της για την πόλη του Πειραιά μπορεί να προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στον δήμο όπως άλλωστε έχει πράξει εδώ και πολλά χρόνια. Εξήρε το ήθος, την εργατικότητα και τη θέλησή της για προσφορά και τόνισε ότι με την κ. Καλαγιά ο συνδυασμός «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο» θα είναι νικητής στις δημοτικές εκλογές της Κυριακής.
Μεταξύ άλλων, παρευρέθηκαν στην εκδήλωση ο πρώην υπουργός Αναστάσιος Νεράντζης, δεκάδες υποψήφιοι δημοτικοί, κοινοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι στον Πειραιά καθώς και η δημοτική σύμβουλος Πειραιά και πρώην αντιδήμαρχος Λίτσα Σαρρή, η οποία δήλωσε την αμέριστη στήριξή της στην υποψηφιότητα της κυρίας Καλαγιά.
Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Πασχαλίνα Καλαγιά Καραμαλάκου ευχαρίστησε θερμά τον κόσμο αλλά και όλους τους υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους που την τίμησαν με την παρουσία τους
Εξέφρασε την υποστήριξή της στο υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Βλαχάκο ενώ ξεκαθάρισε ότι προτεραιότητά της είναι το καλό όλων των Πειραιωτών. «Πάντοτε», είπε η κ. Καλαγιά, «θέτω υποψηφιότητα με το συνδυασμό που στηρίζει η Νέα Δημοκρατία. Ποτέ, όμως, ασκώντας τα καθήκοντά μου από θέσεις ευθύνης δεν έκανα διακρίσεις ανάμεσα σε νεοδημοκράτες και μη. Με ενδιαφέρει το καλό όλων των Πειραιωτών».
Χαρακτήρισε την ψήφο των πολιτών «τη φωνή, τη δύναμή τους για να αλλάξει η πόλη προς το καλύτερο» ενώ υπογράμμισε ό τι «στους δύσκολους καιρούς που ζούμε η κοινωνική προσφορά και η στήριξη στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας είναι πιο αναγκαίες από ποτέ».
«Μαζί», ανέφερε η κα Καλαγιά, «πετύχαμε πολλά. Το Πολυϊατρείο του Πειραιά. Το Κοινωνικό  Φαρμακείο. Τον Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών και τον Ξενώνα Αστέγων».

«Με δική μας πρωτοβουλία δημιουργήσαμε την Τράπεζα Αγάπης που στήριξε με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης περισσότερες από 3.000 οικογένειες στον Πειραιά» συνέχισε η κα Καλαγιά.
«Δεσμεύομαι προσωπικά ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να βοηθήσω τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας. Με έργα και όχι λόγια. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Για να γίνει ο Πειραιάς μια πόλη πρότυπο. Για να γίνει η πόλη που ονειρευόμαστε.
Η πόλη που μας αξίζει» κατέληξε η κα Καλαγιά.