Latest News

Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Όλα είναι δρόμος προς τις κάλπες: Κανείς δεν είναι "άσφαλτος"!


Από Δελτίο Τύπου του Δήμου Πειραιά ενημερωθήκαμε ότι γίνονται ασφαλτοστρώσεις σε δρόμους που δυσχέραιναν μέχρι σήμερα τη ζωή των πολιτών στην Παλιά Κοκκινιά...
και στα Καμίνια. 

Πληροφορηθήκαμε, επίσης,  ότι ο Δήμαρχος, Γιάννης Μώραλης, περπατάει στις υποβαθμισμένες περιοχές της πόλης για να επιθεωρήσει τα έργα, αναγνωρίζοντας εμμέσως πλην σαφώς την αδιαφορία που επέδειξε η δημοτική αρχή όλα αυτά τα χρόνια.
Η παράταξη μας «το Λιμάνι της Αγωνίας – Πειραιάς η πόλη μας» εγγράφως -με Δελτία Τύπου και υπομνήματα- αλλά και προφορικά στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου είχε επισημάνει επανειλημμένα τις καθυστερήσεις σε έργα υποδομών με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από την Περιφέρεια, κυρίως στις απομακρυσμένες από το κέντρο γειτονιές του Πειραιά.
«Κάλλιο αργά παρά ποτέ» θα μπορούσαμε να πούμε, αλλά έργα που πραγματοποιούνται δυο μόλις μήνες πριν  από τις δημοτικές εκλογές δεν πείθουν ότι υλοποιούνται για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητάς των δημοτών. Αντίθετα, μας πείθουν ότι έχετε πάρει τους δρόμους προς άγραν ψήφων. Όλα είναι δρόμος, κύριε Δήμαρχε!


Δημήτρης Γκερλές
Δημοτικός Σύμβουλος με το “Λιμάνι της Αγωνίας – Πειραιάς η πόλη μας”

@ "Κανείς δεν είναι άσφαλτος" που έλεγε και η Άντζελα Δημητρίου...