Latest News

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

“Μπάχαλο” με τη ΝΔ στο Δήμο Πειραιά

Σε  “πονοκέφαλο” για τη ΝΔ φαίνεται να εξελίσσεται ο Δήμος Πειραιά εν όψει των ...
επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.

Αν και θεωρείται από τις δημοσκοπήσεις ότι είναι το πρώτο κόμμα στον Πειραιά, ωστόσο οι γαλάζιοι ψηφοφόροι εμφανίζονται να έχουν χωριστεί σε τρία κομμάτια, με ορατό τον κίνδυνο να χάσει το Δήμο που θα ήταν φαβορί εφόσον ήταν ενωμένοι.
Μαθαίνουμε ότι τελευταία ο γενικός γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης έχει τηλεφωνικές επικοινωνίες με Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού «Μας ενώνει ο Πειραιάς» του πρώην Δημάρχου Βασίλη Μιχαλολοιάκου, με σκοπό να τους πείσει να κατέβουν στις δημοτικές εκλογές με τον επίσημο υποψήφιο Δήμαρχο Νικόλαο Βλαχάκο. Άγνωστο παραμένει ωστόσο εάν ο γραμματέας του κόμματος έχει επιχειρήσει έως τώρα ανάλογα τηλεφωνήματα για να πράξουν κάτι ανάλογο τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Γιάννη Βοϊδονικόλα, την υπεύθυνη γυναικών Μ. Γκοτζαμάνη, το μέλος της Γρηγόρη Βήχο, το μέλος της πολιτικής επιτροπής Χριστόφορο Ντίζο, τον πολιτευτή στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές Γιάννη Μελά, αλλά και τον πάλαι ποτέ Δήμαρχο Χρήστο Αγραπίδη. Οι τελευταίοι έχουν δηλώσει ότι θα είναι υποψήφιοι με το συνδυασμό “Πειραιάς Νικητής” του απερχόμενου Δημάρχου Γιάννη Μώραλη, ο οποίος στηρίζεται από το ΚΙΝΑΛ (ΠΑΣΟΚ), το Ποτάμι.
Σε κάθε περίπτωση, η Πειραιώς έχει αργήσει να ξεκαθαρίσει το τοπίο κάτω στον Πειραιά και αν δεν το κάνει όσο είναι ακόμα καιρός, τότε κινδυνεύει να χάσει ένα από τους παραδοσιακά λεγόμενους μεγάλους Δήμους με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό πολιτικά εν όψει των επερχόμενων εθνικών εκλογών...

# Από την εφημερίδα "Παρασκήνιο" στη σελίδα για τον Πειραιά "Στο Λιμάνι..." του Νίκου Κουφάκου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ 

 Δύο ξένοι στην ίδια...πίτα! (ΕΙΚΟΝΑ) - REPORTAZ NET