Latest News

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Δύο ξένοι στην ίδια...πίτα! (ΕΙΚΟΝΑ)

Από τον Κύρο Παληκάρη 

Δύο ξένοι υποψήφιοι Δημάρχοι βρέθηκαν στην ίδια κοπή Βασιλόπιτας..
 στον Πειραιά.

Μαθαίνουμε ότι ο υποψήφιος δήμαρχος με τη στήριξη της ΝΔ Νικόλαος Βλαχάκος, παρευρέθηκε χθες στην εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλλόπιτας πίτας της ΝΟΔΕ Α΄ Πειραιά και Νήσων. Η παρουσία Βλαχάκου ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη, καθώς όπως σημειώσε ο ίδιος  "αποδέχθηκε την επιλογή του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και αυριανού Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, να είναι επικεφαλής μιας συλλογικής προσπάθειας στον Πειραιά".

Το πολιτικά παράδοξο είναι ότι στην ίδια εκδήλωση παρέστη και ο απερχόμενος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης, ο οποίος φαίνεται ότι προσκλήθηκε από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό "Πειραιάς Νικητής", που στηρίζεται από το ΚΙΝΑΛ (πρώην ΠΑΣΟΚ) και τα υπο διάλυση απο-κόμματα (Το Ποτάμι και ΔΗΜΑΡ). 


Έτσι, μάλλον δεν είναι τυχαίο ότι στην εκδήλωση με την παράξενη αυτή συνύπαρξη των δύο υποψηφίων Δημάρχων, όπως τουλάχιστον φαίνεται από την φωτογραφία, ήταν καμιά 30 άτομα και άλλοι 10 με 15 εκτός κάδρου, εκ των οποίων σχεδόν οι... μισοί κατεβαίνουν με τρεις διαφορετικούς συνδυασμούς στις επερχόμενες εκλογές στο Δήμο Πειραιά!

@ Για γέλια και για...γέλια με τη ΝΟΔΕ Α' Πειραιώς και Νήσων...

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ 
“Μπάχαλο” με τη ΝΔ για το Δήμο Πειραιά - REPORTAZ NET