Latest News

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Ο ψεύτης βοσκός, τα πρόβατα και το...κουτόχορτο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Από τον Κύρο Παληκάρη

Τον κλασικό μύθο του Αισώπου με τον "ψεύτη βοσκό" θυμίζει το σίριαλ με την ανακοίνωση ή όχι της υποψηφιότητας του πρώην Δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου στις...
επερχόμενες εκλογές.

Από κύκλους του πρώην Δημάρχου  άρχισαν από το Σεπτέμβριο να διαδίδουν ότι θα ανακοινώσει την απόφαση του για το Δήμο Πειραιά σε εκδήλωση στον ΟΛΠ, κάτι που δεν συνέβη για άγνωστους λόγους.
Στη συνέχεια έλεγαν ότι η σχετική ανακοίνωση θα γίνει περί τα μέσα Δεκεμβρίου σε ξενοδοχείο της πόλης, αλλά η εκδήλωση μετατράπηκε σε ...ανταλλαγή ευχών εν όψει των εορτών.
Τότε προαναγγέλθηκε ότι η υποψηφιότητα ή όχι του πρώην Δημάρχου θ' ανακοινωθεί μετά τις γιορτές σε συγκέντρωση που αρχικώς θα γίνονταν στις 21 Ιανουαρίου σε αίθουσα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. (Μετά θεωρήθηκε ότι είναι καλύτερα να διεξαχθεί  σε ξενοδοχείο στην Καστέλα, όπου γεμίζει πιο εύκολα αν μαζευτούν περί τα εκατό άτομα).
Τελικά η εκδήλωση αναβλήθηκε ξαφνικά για τις 6 Φεβρουάριου με το πρόσχημα "της δυναμικής των πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας"! (Μάλλον εκτιμήθηκε πως η ανακοίνωση ή όχι της υποψηφιότητας του πρώην Δημάρχου μπορεί να επισκιάσει επικοινωνιακά το διαζύγιο της συγκυβένρησης Τσίπρα - Καμμένου και το εθνικό θέμα με τη ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών).
Τώρα κυκλοφορεί ότι μπρογραμματίζει να δώσει συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο, όπου μπορεί ν' ανακοινώσει ή όχι την απόφαση του για το Δήμο Πειραιά. Μάλιστα λέγεται ότι αρχικώς είχε ζητηθεί  η αίθουσα του Δ.Σ. για αύριο αλλά μετατέθηκε για μια βδομάδα μετά η ανακοίνωση ή όχι της υποψηφιότητας Μιχαλολιάκου...
 Όλο αυτό το διάστημα ανεβαίνουν φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από διάφορες συνάξεις των στελεχών του συνδυασμού "Μας Ενώνει ο Πειραιάς" σε ταβέρνες της πόλης, υποτιμώντας τη νοημοσύνη του κόσμου, λες και νομίζουν κάποιοι ότι οι Πειραιώτες είναι πρόβατα και τρώνε...κουτόχορτο!
Αυτά συμβαίνουν -σοβαρά τώρα- κάτω στο λιμάνι, θυμίζοντας τον γνωστό μύθο του Αισώπου.
Δείτε το βίντεο είναι άπαιχτο...



@ Μιλάμε για γέλια. Ο ψεύτης βοσκός, ο λύκος, τα πρόβατα και το... κουτόχορτο!