Latest News

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

Πολιτικό «μπούλινγκ» σε ενεργούς πολίτες του Πειραιά

Από τον Κύρο Παληκάρη

Επίθεση με απίστευτες κατηγορίες προς τους ενεργούς πολίτες του Πειραιά, έκανε ο απερχόμενος και υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης μλώντας ...

στην εκδήλωση – συζήτηση που πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του Ναυτικού Μουσείου Ελλάδος στη Μαρίνα Ζέας.

Εκεί, τη δική τους συμμετοχή στο διάλογο θέλησαν να έχουν οι ενεργοί πολίτες που αντιδρούν στα σχέδια της ΟΛΠ ΑΕ (COSCO) για επέκταση του λιμένα της κρουαζιέρας. Αντιπροσωπεία τους πήγε στην εκδήλωση για να λάβει ξεκάθαρες απαντήσεις, αλλά και διευκρινίσεις για τις προθέσεις της Δημοτικής Αρχής Μώραλη σχετικά με το μπάζωμα στην Πειραϊκή. 

Ωστόσο ο απερχόμενος και υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά επιδόθηκε σε απίστευτο "μπούλινγκ", κάνοντας επίθεση σε όσους πολίτες συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις κατά το μπάζωμα της Πειραικής, κατηγορώντας τους ότι παραπλανούν την κοινή γνώμη και εξυπηρετούν πολιτικές σκοπιμότητες.

Ενδεικτικό είναι το απόσπασμα από το επίσημο Δελτίο Τύπου του Δήμου Πειραιά:  

"Θα ήθελα να πω σε όσους τις οργανώνουν ότι η προσπάθεια αποπροσανατολισμού και παραπλάνησης των κατοίκων, εναντίον της δημοτικής αρχής θα καταλήξει στο κενό. 
Επιρρίπτουν ευθύνες σε εμένα προσωπικά  - είπε ο Δήμαρχος -  και όχι στους Βουλευτές ή τους Υπουργούς, οι οποίοι ψήφισαν τη σύμβαση παραχώρησης, ή σε άλλες δημοτικές ομάδες, οι οποίες δεν έχουν μιλήσει όλα αυτά τα χρόνια και τώρα δήθεν συντάσσονται με τον αγώνα των κατοίκων. 
Το ενδιαφέρον τους για την Πειραϊκή είναι όψιμο και εξυπηρετεί μόνο πολιτικές σκοπιμότητες...». 


@ Οι κατηγορίες τέτοιου είδους από Δήμαρχο εις βάρος δημοτών του Πειραιά θα πρέπει να γίνονται με συγκεκριμένα στοιχεία, διαφορετικά θα μπορούσε να πει κανείς ότι λέγονται απλά πολιτικές μπαρούφες...

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ 
Διάλογος - φιάσκο: Οι υποψήφιοι και οι κλακαδόροι! - REPORTAZ NET