Latest News

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Προεκλογικές μπαρούφες στο Δήμο Πειραιά

Από τον Κύρο Παληκάρη

«Είναι ντροπή ο Πειραιάς να μην έχει πλέον το κολυμβητήριο που...
του αξίζει...».

Τάδε έφη ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, κατά τη βράβευση των δύο προπονητών Δημήτρη Κραβαρίτη και Γιώργο Μορφέση για τις επιτυχίες τους στο πόλο. 


Προεκλογικά ο Γιάννης Μώραλης, αλλά και κατά τη διάρκεια της θητείας του ( σ.σ. 23 Απριλίου 2015,  Final-4 της Ευρωλίγκας στο πόλο) υπόσχονταν στους δημότες τη δημιουργία ενός κολυμβητηρίου υψηλών προδιαγραφών στον Πειραιά. 
Τώρα μετά από τέσσερα χρόνια "ανακάλυψε" ότι δεν μπορεί να γίνει, γιατί  δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει διαθέσιμο οικόπεδο για την ανέγερσή νέου κολυμβητηρίου στην πόλη.

Αναρωτιέται κανείς, μα καλά όταν έκανε την προεκλογική εξαγγελία και τις πανηγυρικές  ανακοινώσεις ως Δήμαρχος είχε άγνοια που ακριβώς θα γίνει και ποιος θα χρηματοδοτήσει την ανέγερση του νέου κολυμβητηρίου ή το γνώριζε και απλά έλεγε συνειδητά λόγια του αέρα, κοινώς προεκλογικές μπαρούφες; 


@ Σε κάθε περίπτωση είναι ντροπή, από την στιγμή που ο πρωταθλητής Ευρώπης στο πόλο Ολυμπιακός είναι άστεγος...

Για να μην πούμε, όπως μας πληροφορεί ένας φίλος αναγνώστης, ότι ο Ολυμπιακός στο βόλεϊ παίζει σε γήπεδο στου Ρέντη, το γυναικείο μπάσκετ στη Γλυφάδα, ενώ ο Εθνικός παραμένει ακόμα χωρίς γήπεδο ποδοσφαίρου και περιφέρεται από το Μακρόπουλο μέχρι την Καλλιθέα, το "Σαλπέας" είναι ακατάλληλο όταν βρέχει και το σχολικό των Καμινίων σε άθλια κατάσταση και παρόλα αυτά δίνουν μεταξύ τους συγχαρητήρια για επισκευές και συντηρήσεις που γίνονται με καθυστέρηση και χρηματοδότηση από την Αντιπεριφέρεια Πειραιά...