Latest News

Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

#imeresThalassas: Μια τρύπα στο νερό και στο μυαλό! - Ποια εκδήλωση αναβλήθηκε με ... μεγάλη επιτυχία!


Από τον Κύρο  Παληκάρη 

Ξαφνικά μάθαμε πως μια προγραμματισμένη εκδήλωση στο πλαίσιο των "Ημερών Θάλασσας 2018" αναβλήθηκε με...
μεγάλη επιτυχία!

Η συγκεκριμένη εκδήλωση διοργανώνονταν από την άγνωστη στον Πειραιά  Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών (Ε.Ν.Α.) και θα μπορούσε να είχε περάσει εντελώς απαρατήρητη, αν δεν υπήρχε προαναγγελία ότι ανάμεσα στα άλλα θα τιμούσε ως επίτιμο μέλος τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την προσφορά του στην πόλη και στη ναυτιλία. 

Η βράβευση Μαρινάκη (και η ενδεχόμενη παρουσία του) είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον σε αιρετούς να πάνε στην εκδήλωση που προγραμματίζονταν  να πραγματοποιηθεί  στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης.

Τελικά η εκδήλωση δεν έγινε χωρίς να διευκρινιστεί ο λόγος που αναβλήθηκε πέρα από το γεγονός ότι ήταν λίαν  απαγορευτική η ώρα διεξαγωγής Σάββατο στις 4.00 το απόγευμα.

Για όσους δεν γνωρίζουν και σίγουρα δεν είναι λίγοι κάτω στο λιμάνι, να πούμε η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών (Ε.Ν.Α.) Ελλάδος ιδρύθηκε το 2015 από κάποιους νέους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους απ' όλη την Ελλάδα. 
Πρόεδρος εμφανίζεται να είναι ένας νέος δημοτικός σύμβουλος από την... Παλλήνη και απορεί κανείς τη σχέση μπορεί να έχει με τον Πειραιά εκτός φυσικά από την "άκρη" να ενταχθεί στον πρόγραμμα εκδηλώσεων για τις "Ημέρες Θάλασσας" που υποτίθεται ότι συμμετέχουν φορείς της πόλης...

#imeresThalassas: Μια τρύπα στο νερό, λέμε...