Latest News

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Ούτε να συνεδριάσουν δεν μπορούν στο Δήμο Πειραιά - Αναβλήθηκε η συνεδρίαση λόγω έλλειψης απαρτίας!

Από τον Κύρο Παληκάρη 

Τελικά φαίνεται πως αν δεν προσέλθουν δημοτικοί σύμβουλοι από τις παρατάξεις της μειοψηφίας, τότε δεν μπορεί ούτε να συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο...
του Πειραιά!

Η παράταξη της πλειοψηφίας δεν μπορεί να καταφέρει από μόνη της να έχει απαρτία παρά το γεγονός ότι διαθέτει 29 δημοτικούς συμβούλους. Πάντα κάποιοι απουσιάζουν και η απαιτούμενη απαρτία των 25 δημοτικών συμβούλων συμπληρώνεται από τη μειοψηφία.
Ενδεικτικό της υποβάθμισης του κορυφαίου οργάνου του Δήμου Πειραιά είναι ότι σε σημερινή συνεδρίαση προσήλθαν μόλις 12 δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού της πλειοψηφίας "Πειραιάς Νικητής" του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη, με αποτέλεσμα να αναβληθεί η συνεδρίαση, λόγω έλλειψης απαρτίας.
Για την ιστορία, η συγκεκριμένη συνεδρίαση είχε μόλις δύο διαδικαστικά θέματα μετακινήσεων (εκ των οποίων η μία είχε γίνει νωρίτερα 30 - 31 Μαΐου!) προκειμένου να εγκριθούν από το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά.


@Μήπως πρέπει να απασχολήσει σοβαρά τη δημοτική αρχή Μώραλη γιατί οι δημοτικοί σύμβουλοι δεν πηγαίνουν στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. Πειραιά;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ