Latest News

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Η βία δεν καταδικάζεται επιλεκτικά...


Από τον Κύρο Παληκάρη 

Μπόλικη κουβέντα έγινε στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά για την έκδοση ψηφίσματος, με αφορμή την επίθεση στο...
στέκι "Φαβέλα".(ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ)
Το θέμα έφερε στο Δ.Σ. η επικεφαλής του "Λιμανιού της Αγωνίας" Μαρία Σταθάκη, η οποία πρότεινε ένα σχέδιο ψηφίσματος στο οποίο όχι μόνο είχε βρει τους δράστες,αλλά τους είχε καταδικάσει κιόλας! 
Στο ψήφισμα ζητούσε, μεταξύ άλλων, από το να επιταχυνθούν οι διαδικασίες στη δίκη της Χρυσής Αυγής και μέχρι να κλείσουν τα γραφεία του κόμματος στον Πειραιά!
Ωστόσο δεν γινόταν καμία αναφορά για καταδίκη σε παρόμοιες εκδηλώσεις βίας από τις διάφορες ομάδες αντιεξουσιαστών και αναρχικών. 
Ο Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης αντιπρότεινε ένα άλλο ψήφισμα, όπου να καταδικάζει τη βία απ' όπου κι αν προέρχεται, με αφορμή την πρόσφατη επίθεση στο στέκι "Φαβέλα" που, όπως αποκάλυψε, έχει δεχθεί πολλές καταγγελίες εδώ κι ένα χρόνο από κατοίκους της περιοχής. 
Τελικά, μετά από εξαντλητική συζήτηση, το σχέδιο ψηφίσματος του "Λιμανιού της Αγωνίας" δεν πέρασε από το Δημοτικό Συμβούλιο και μάλλον έπραξε σωστά, αφού η βία πρέπει να καταδικάζεται συνολικά και όχι επιλεκτικά... 

@Όταν δεν βγάζεις ψήφισμα για το Σκοπιανό, το να βγάλεις για τη "Φαβέλα" είναι αστείο...


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ