Latest News

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Μαρκόπουλο: Η 17χρονη Μαρίνα δεν πρόλαβε να ζήσει το όνειρό της. Συγκλονίζει ο πατέρας


Ο θάνατος μητέρας και κόρης στο Μαρκόπουλο  συγκλόνισαν το πανελλήνιο, ωστόσο σοκάρουν  οι λεπτομέρειες που έρχονται...
στο φως.
Ένα δεύτερο μαχαίρι που βρέθηκε στον τόπο που δολοφονήθηκε η 17χρονη και αυτοκτόνησε η μητέρα της είναι που έχει μπει στο μικροσκόπιο των ερευνών της Αστυνομίας σύμφωνα με το ΑΝΤ1.
Η οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου.
Φίλοι και συμμαθητές της άτυχης 17χρονης δεν μπορούν να πιστέψουν τον άδικο θάνατο της.
Παιδί αγαπημένο από όλο τον κόσμο, η 17χρονή Μαρίνα, ήθελε να τελειώσει το σχολείο στο Γενικό Λύκειο Κορωπίου όπου πήγαινε και να έφευγε στο εξωτερικό για να συνεχίσει τις σπουδές της.
Την πρόλαβε όμως ο θάνατος, καθώς στα 17 της χρόνια, η ίδια της η μητέρα, της αφαίρεσε την ζωή, σκοτώνοντας την με ένα μαχαίρι.
Δεν μας είχε δείξει κάποιο δείγμα πως μπορεί να αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα στο σπίτι της με τη μητέρα της», λέει καλή της φίλη
«Έχουμε σοκαριστεί όλοι με τον τρόπο που έφυγε. Ήταν πολύ κρίμα γιατί ήταν ένας άγγελος, ένα κορίτσι γεμάτο ενέργεια με θετική διάθεση», λέει για το κορίτσι που χάθηκε.
Η εξέταση του ιατροδικαστή
Από την εξέταση του ιατροδικαστή προκύπτει πως η 17χρονη είχε στα χέρια της, κυρίως στις παλάμες, πολλά αμυντικά τραύματα. Έφερε πλήθος χτυπημάτων από το μαχαίρι, τα περισσότερα απ’ αυτά ήταν αμυντικά.
Η μαχαιριά που αποδείχθηκε μοιραία για τη ζωή της ήταν εκείνη στο λαιμό. Υπάρχει όμως κι ένα βαθύ κόψιμο στην παλάμη της. Εκτιμάται, πως προσπάθησε να αρπάξει το μαχαίρι από τα χέρια της μητέρας της.
Η πρώτη εκτίμηση της αστυνομίας
Η πρώτη εκτίμηση της αστυνομίας ήταν ότι η μητέρα σκότωσε την κόρη της και μετά αυτοκτόνησε.
Όπως κατέθεσε ο ίδιος ο πατέρας στις Αρχές, λίγο πριν από τις 12, κατέβηκε στο υπόγειο του σπιτιού του, όπου είναι το λεβητοστάσιο, για να εκτελέσει κάποιες εργασίες, όταν άκουσε την πόρτα της αποθήκης να κλειδώνει, εγκλωβίζοντάς τον μέσα.
Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε, σε απολύτως ήρεμη κατάσταση, ο πατέρας εικάζει ότι την πόρτα κλείδωσε η σύζυγός του, ενώ με βάση τα όσα υποστήριξε στη συνέχεια άκουσε τις φωνές της γυναίκας και της κόρης του.
Με βάση τα συμπεράσματα των αστυνομικών που ερεύνησαν το χώρο του εγκλήματος, η μητέρα ανέβηκε πιθανότατα στον πρώτο όροφο του σπιτιού της όπου και διαπληκτίστηκε με την κόρη της.
Μητέρα και κόρη φαίνεται πως πάλεψαν εκεί, με το 17χρονο κορίτσι να πηδά από το μπαλκόνι στην αυλή. Η μητέρα της, σε κατάσταση αμόκ, την ακολούθησε αλλά από το εσωτερικό του σπιτιού.
Η 17χρονη φέρεται στη συνέχεια να πήδηξε από το μπαλκόνι του πρώτο ορόφου προκειμένου να σωθεί.
Η σορός βρέθηκε στην αυλή του σπιτιού, φέροντας αμυντικά τραύματα. Δίπλα της κείτονταν νεκρή η μητέρα της, η οποία έφερε τραύματα από μαχαίρι, τα οποία παραπέμπουν σε αυτοχειρία.
Ο πατέρας, σύμφωνα πάντα με την κατάθεσή του και με βάση τα όσα αναφέρει ο ΑΝΤ1, αφού διέρρηξε την πόρτα της υπόγειας αποθήκης με τα εργαλεία που βρίσκονταν στο χώρο, αντίκρισε νεκρές την κόρη και τη σύζυγό του και κάλεσε την Αστυνομία.
Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως, όπως υποστήριξε ο 53χρονος, ο οποίος είναι διευθυντής σε μεγάλη ταξιδιωτική εταιρεία, η 51χρονη σύζυγός, συνταξιούχος της Ολυμπιακής, φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.
Η κατάθεση του πατέρα
Στην κατάθεσή τους στους αστυνομικούς, ο άτυχος άνδρας -στέλεχος μεγάλης τουριστικής εταιρείας- περιέγραψε όλα όσα οδήγησαν στην οικογενειακή τραγωδία που σόκαρε το πανελλήνιο.
Όπως είπε στις Αρχές, η σύζυγός του - συνταξιούχος της Ολυμπιακής- αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και ακολουθούσε βαριά φαρμακευτική αγωγή. Πίστευε πως πάσχει από ανίατη ασθένεια και σύντομα θα πεθάνει. «Όλα είναι μάταια, εμείς θα φύγουμε απ’ τη ζωή, θα πεθάνουμε. Τι θα κάνουμε την κόρη μας; Θα μείνει μόνη της σε αυτόν τον κόσμο και θα την εκμεταλλευτεί ο οποιοσδήποτε», του έλεγε.