Latest News

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Γιατί τρολάρουν τον Αλέξανδρο Τζεφεράκο


Τον δημοτικό σύμβουλο Πειραιά και γιατρό - μαιευτήρα Αλέξανδρο Τζεφεράκο δεν τυχαίνει να τον...
γνωρίζουμε προσωπικά, αλλά κάποιοι φίλοι τον ξέρουν καλά και δεν κρύβουν την εκτίμησή τους προς το πρόσωπό του.
Όσοι παρακολουθούν τις συνεδριάσεις έχουν να λένε πως είναι από τις πιο αξιοπρεπείς και σοβαρές παρουσίες του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης. Ανεξάρτητα εάν συμφωνεί πάντα ή όχι με τις θέσεις του, δεν μπορείς να μην αναγνωρίσει κανείς ότι αποτελεί μια καθαρή και έντιμη φωνή. Δεν διστάζει να καταθέσει την άποψή του και τον προβληματισμό του που συνήθως κινείται στην κοινή λογική, μακριά από κομματικές αγκυλώσεις, αν και δεν έχει κρύψει ποτέ τις πολιτικές του καταβολές. 
Πάνω απ' όλα, όμως, δεν ξεχνά ότι εκπροσωπεί τους πολίτες και τον ενδιαφέρει να λύνονται τα προβλήματά τους. Αυτός άλλωστε είναι ο ρόλος και η αποστολή των αιρετών, κάτι που φαίνεται πως ο ίδιος προσπαθεί να κάνει πράξη. Σε κάθε ευκαιρία φαίνεται να προσπαθεί να είναι σε επαφή με τους δημότες  και δείχνει διάθεση να δώσει λύσεις στα προβλήματά τους, αν και δεν κατέχει κάποια ιδιαίτερη θέση ευθύνης  (Αντιδήμαρχος ή Πρόεδρος Δημοτικής Επιχείρησης) στο Δήμο Πειραιά.
Στο πλαίσιο αυτό, σε πρόσφατη συνεδρίαση μετέφερε στο Σώμα τα ερωτήματα των δημοτών που έθεταν μέσω facebook σχετικά με το πρόβλημα των σκουπιδιών λόγω της απεργίας της ΠΟΕ- ΟΤΑ για τους συμβασιούχους, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο. 
Ο ίδιος φαίνεται να είναι λάτρης της τεχνολογίας και δεν είναι λίγες οι φορές που παρεμβαίνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να δώσει απαντήσεις ή να ενημερώσει για τα τεκταινόμενα στο Δήμο. Αυτό όμως κρύβει και κινδύνους, καθώς μπορείς εύκολα να παρασυρθείς σε διαλόγους με λεκτικές παρεκτροπές που αποτελούν "βούτυρο στο ψωμί" των διαφόρων τρολ του διαδικτύου...

@  Πάντως ποιος είναι ο Αλέξανδρος Τζεφεράκος είναι γνωστό στον Πειραιά - και όχι μόνο-  και δεν χρειάζεται να τον τρολάρουν γιατί τον αδικούν από κάθε πλευρά και άποψη...