Latest News

Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Το τελευταίο «αντίο» στον Μίνωα Κυριακού – Ποιοι έδωσαν το παρών (ΕΙΚΟΝΕΣ + ΒΙΝΤΕΟ)


Το τελευταίο «αντίο» είπαν στον Μίνωα Κυριακού, τον «πατριάρχη» του ΑΝΤ1 στον ιερό ναό της ...Αγίας Μαρίνας Εκάλης.
Οικογένεια, φίλοι αλλά και δεκάδες συνεργάτες του ισχυρού άνδρα του ΑΝΤ1 είναι εκεί για να του πουν το ύστατο χαίρε, όπως φαίνεται και από φωτογραφίες του protothema.gr. Η ταφή του ισχυρού άνδρα του ΑΝΤ1  θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο.
Να θυμίσουμε ότι ο Μίνως Κυριακού πέθανε την Κυριακή από ανακοπή καρδιάς. Πρόκειται για έναν από τους σημαντικότερους επιχειρηματίες στον χώρο των ΜΜΕ.
Επιθυμία της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, τα χρήματα να διατεθούν υπέρ του σκοπού των Οργανισμών «ΕΛΕΠΑΠ» και «Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας».
Το παρών την εξόδιο ακολουθία δίνουν μεταξύ άλλων ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τη σύζυγό του Γεωργία, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας, ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ που ήταν από τα ιδρυτικά δημοσιογραφικά στελέχη του ομίλου ANT1, οι εκδότες της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ Θέμος Αναστασιάδης και Τάσος Καραμήτσος, ο Βαρδής Βαρδινογιάννης με τη σύζυγό Μαριάννα.
Επίσης, πήγαν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, Στρατής Λιαρέλλης, διευθύνων σύμβουλος του Ant1 TV, η Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Γιώργος Καραμέρος και η Κατερίνα Γκαγκάκη.