Latest News

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Αποδοκιμασία χωρίς ονοματεπώνυμα για το πολιτικό bullying "με την κάθε Συριζαία κότα"!


Χωρίς ονόματα αποδοκιμάζει γενικά και αόριστα το πολιτικό bullying "με τη κάθε Συριζαία κότα" στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά, το...

"Λιμάνι της Αγωνίας", όπως αποκάλυψε το REPORTAZ NET
Αναλυτικά η ανακοίνωση-απάντηση της δημοτικής κίνησης που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ, είναι η εξής:
"Την έντονη αποδοκιμασία της για την ανάρμοστη συμπεριφορά δύο δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας, ο ένας εκ των οποίων και αντιδήμαρχος, εξέφρασε η δημοτική κίνηση «το Λιμάνι της Αγωνίας-Πειραιάς η πόλη μας» αποχωρώντας από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 30ης Ιανουαρίου 2017.
Υβριστικές και απαξιωτικές συμπεριφορές, που παραπέμπουν σε ασφαλίτικες πρακτικές άλλων εποχών, δεν τιμούν κανέναν και πολύ περισσότερο όσους εξέλεξε ο πειραϊκός λαός για να υπηρετήσουν ιδέες, οράματα και δράσεις που προάγουν την πόλη αλλά και το νευραλγικό ρόλο του δημοτικού συμβουλίου.
Είναι αλήθεια ότι στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου παρατηρούνται φαινόμενα εκτροπής όπως και διαστρέβλωσης  απόψεων της παράταξής μας, αλλά αυτή τη φορά οι προκλήσεις  ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Και είναι επίσης αλήθεια ότι οι πολίτες του Πειραιά περιμένουν από το Δημοτικό Συμβούλιο σεβασμό, ωριμότητα, σοβαρότητα, διαφάνεια  και λύσεις στα μεγάλα προβλήματα της πόλης μας και όχι κορώνες και ύβρεις, προς  τέρψη και ικανοποίηση της πολιτικής πελατείας.
Είμαστε βέβαιοι ότι τόσο ο Δήμαρχος, όσο και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και οι δημοτικοί σύμβουλοι όχι μόνο αποδοκιμάζουν αυτές τις συμπεριφορές, αλλά και θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για τη μη επανάληψή τους, συνεισφέροντας με τον τρόπο αυτό στην εμπέδωση του πολιτικού πολιτισμού".
@ Σίγουρα μια ανακοίνωση ήταν αναγκαία για όσα συνέβησαν στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά. Όμως η απάντηση είναι γενική και αόριστη, καθώς δεν αναφέρονται ούτε τα ονόματα του αντιδημάρχου και του δημοτικού συμβούλου, αλλά ούτε και ποια ακριβώς ήταν η "ανάρμοστη συμπεριφορά τους" που αποδοκιμάζουν έντονα οι σύντροφοι...