Latest News

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Πρόταση -"ρουκέτα" απειλεί να τινάξει στον αέρα την επέκταση του Μετρό στο λιμάνι του Πειραιά


Μια απίστευτη πρόταση -ρουκέτα επιχειρεί να εκτροχιάσει τα έργα για την επέκταση του Μετρό στο λιμάνι...
του Πειραιά. 

Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο κάποιοι φαίνεται πως προτείνουν να καταργηθεί η στάση του Μετρό στο λιμάνι του Πειραιά και οι συρμοί από τα Μανιάτικα να κατευθύνονται απευθείας στη στάση  Δημοτικό Θέατρο στην Πλατεία Κοραή!  
Ο λόγος είναι- λέει- ότι οι μελέτες για το σταθμό του Μετρό στο λιμάνι πέφτουν συνεχώς έξω, με αποτέλεσμα να ελλοχεύουν κίνδυνοι για κτίρια στην περιοχή, όπως ΗΣΑΠ, ΕΒΕΠ. Μάλιστα, λέγεται ότι τα συνεργεία συναντούν δυσκολίες στην κατασκευή του έργου που εκτιμάται ότι δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί μέσα στα επόμενα τρία χρόνια.
Αυτά τουλάχιστον αναφέρθηκαν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης χωρίς ουδείς να πει το αυτονόητο ότι τότε δεν μπορεί να μιλάμε επέκταση του Μετρό στον Πειραιά, αφού οι συρμοί δεν θα κάνουν στάση στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, όπου κάθε διακινούνται εκατομμύρια τουρίστες. 
(Δηλαδή, η επέκταση του Μετρό στον Πειραιά γίνεται για να μεταφέρονται επιβάτες από τα Μανιάτικα στην Πλατεία Κοραή; Μην τρελαθούμε τελείως...)

@ Αυτά περί μη στάση του Μετρό στο λιμάνι δεν μπορεί να λέγονται ούτε για αστείο γιατί αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε θα γελάσει κάθε πικραμένος κάτω στον Πειραιά...