Latest News

Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Μέρες Θάλασσας 2016: Λίγο ο καιρός, λίγο ο κόσμος και λίγο... αλλού! (ΦΩΤΟREPORTAZ NET)

Τα τερτίπια του καιρού φαίνεται πως δεν έκαναν το χατήρι στις "Ημέρες Θάλασσας", καθώς η συμμετοχή του κόσμου δεν ήταν η αναμενόμενη στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο δήμος Πειραιά...
το τριήμερο.

Η αλήθεια είναι ότι μπορεί ο κακός καιρός να μην βοήθησε να πάει περισσότερος κόσμος, αλλά και οι εκδηλώσεις είτε δεν παρουσίαζαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον είτε δεν είχαν σαφή σχέση με "Ημέρες Θάλασσας". 

Ούτε η «Λόλα» δεν τσίμπησε «Το δόλωμα»!


Απογοητευτική ήταν η συμμετοχή του κόσμου στις δύο ελληνικές ταινίας της Finos Film: «Λόλα» και «Το δόλωμα» που  προβλήθηκαν την Παρασκευή το βράδυ και μάλιστα με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, στην πλατεία Κανάρη, στο πλαίσιο του εορτασμού «Ημέρες Θάλασσας 2016».
(Εντάξει, ο καιρός δεν ήταν... σύμμαχος, αλλά, αλήθεια, πείτε μου για ποιο λόγο να πάει κάποιος να ξαναδεί αυτές τις ταινίες σε ανοικτό χώρο για τις Ημέρες Θάλασσας;) 

Volley στου γυαλού τα Βοτσαλάκια
Ελάχιστη ήταν η παρουσία των δημοτών και στους αγώνες Beach volley και Foot volley που πραγματοποιήθηκαν στην πλαζ Βοτσαλάκια στο πλαίσιο του εορτασμού των «Ημερών Θάλασσας 2016». Για την ιστορία, στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές από τον χώρο του ποδοσφαίρου και από το volley του Ολυμπιακού κ.α. 
(Σόρι, αλλά αυτά τα αθλητικά δρώμενα δεν θα μπορούσαν να γίνουν οποιαδήποτε άλλη στιγμή, χωρίς να εντάσσονται στις Ημέρες Θάλασσας;)


Τρέχουμε για την Ειρήνη, αλλά...αλλού 


Με τη μικρή συμμετοχή παιδιών από αθλητικά σωματεία του Πειραιά, καθώς και ανθρώπων κάθε ηλικίας πραγματοποιήθηκε ο αγώνας δρόμου 2.000 μέτρων στη μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ημέρες Θάλασσας 2016». 
 ( Αλήθεια είναι ότι ανάλογες εκδηλώσεις για τον αγωνιστή της Ειρήνης γίνονται σε πολλούς άλλους δήμους,  αλλά τι σχέση μπορεί να έχουν με τις Ημέρες Θάλασσας;)

Εκείνο, πάντως, που κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι φέτος δεν φαίνεται να υπάρχει το ίδιο πάθος και ενθουσιασμός, όχι μόνο από τον κόσμο, αλλά ακόμα και από τους ίδιους τους διοργανωτές των εκδηλώσεων "Ημέρες Θάλασσας" ή απλά είναι ιδέα μας;