Latest News

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Αυτό είναι το κόστος για το φιάσκο με το Piraeus 2021 (BINTEO)

Τελικά μάθαμε ποιο ήταν το κόστος για την αποτυχημένη (κοινώς φιάσκο) διεκδίκηση του τίτλου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το Piraeus 2021. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Το κόστος ανέρχεται συνολικά στις 105.000 ευρώ, σύμφωνα με όσα είπε ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου της πόλης.
Ειδικότερα, ο δήμαρχος ανέφερε ότι διατέθηκαν περί τις 25.000 ευρώ από τον κωδικό του Δήμου Πειραιά που υπήρχε το κονδύλι ύψους 50.000 ευρώ από παλαιότερη δωρεά του ΟΛΠ που είχε δοθεί το 2013 επί δημαρχίας Βασίλη Μιχαλολιάκου.
Ο Γιάννης Μώραλης δεν διευκρίνισε που διατέθηκαν αυτά τα 25.000 ευρώ, αλλά εκτιμάται ότι αναφέρεται στην απευθείας ανάθεση για την παροχή υπηρεσιών επικοινωνίας για την διεκδίκηση, που έχει αποκαλύψει το Reportaz Νet (Δες εδώ)
Επίσης, σύμφωνα πάντα με όσα είπε ο δήμαρχος, διατέθηκαν άλλα 80.000 ευρώ από τον ΟΛΠ, χωρίς να δώσει αναλυτικά που δόθηκαν αυτά τα χρήματα. 

Συνολικά ξοδεύτηκαν 105.000 ευρώ το φιάσκο με το Piraeus 2021.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝAnthony Kalogerogiannis 


@Αν αυτά τα χρήματα είναι λίγα ή πολλά μπορεί κανείς να έχει την άποψή του, αλλά  αν κρίνει κανείς από το αποτέλεσμα τότε θα μπορούσε να πει ότι ήταν πεταμένα λεφτά...

Περισσότερα εδώ