Latest News

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Ποιος είναι ο σούπερ τυχερός του Piraeus 2021

Μαθαίνουμε ότι από το Δήμο Πειραιά δόθηκε μια απευθείας ανάθεση στο όριο των 20.000 ευρώ (+4.600 ΦΠΑ) για το...
Piraeus 2021. 
Η απευθείας ανάθεση αφορά στην παροχή υπηρεσιών επικοινωνίας για την υποστήριξη φακέλου για την διεκδίκηση του τίτλου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσα της Ευρώπης. 
Επί της ουσίας,  η υποψηφιότητα του Δήμου Πειραιά άρχισε και τελείωσε με την πανηγυρική φιέστα της παρουσίασης του φακέλου στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης. Εκεί, το βάρος της επικοινωνίας "σήκωσε" ως συνήθως, το Γραφείο Τύπου του Δήμου Πειραιά, το οποίο "έτρεξε" και για την συγκεκριμένη εκδήλωση. 
Εύλογη είναι λοιπόν η απορία για ποιο λόγο να δοθούν με απευθείας ανάθεση 20.000 ευρώ (+4.600 ΦΠΑ) για υπηρεσίες επικοινωνίας, που καλύπτονται από τους υπαλλήλους του Γραφείου Τύπου του Δήμου Πειραιά; 
Στο ερώτημα αυτό ίσως χρειάζεται να δώσει κάποιος πειστική απάντηση γιατί είναι πρόκληση να γίνονται απευθείας αναθέσεις για εργασίες που κάνουν ή μπορούν να κάνουν, οι υπηρεσίες του Δήμου Πειραιά. 
@ Αλήθεια, ο δήμος Πειραιά αν ήθελε "εξωτερική" βοήθεια στην επικοινωνία για το Piraeus 2021 γιατί δεν απευθύνθηκε στην ΠΑΕ Ολυμπιακός που έχει έτοιμη επικοινωνιακή ομάδα; Και ποιος είναι ο σούπερ τυχερός που θα κοστίσει 24.600 ευρώ στο Δήμο Πειραια  από την απευθείας ανάθεση για το Piraeus 2021;
Περισσότερα εδώ