Latest News

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

«Pireapp»: Εντόπισε- Φωτογράφισε - Ενημέρωσε! Απευθείας αναθέσεις στο όριο των 20.000 ευρώ!

Μια νέα ηλεκτρονική εφαρμογή (peireup), κόστους 20.000 ευρώ (δηλαδή στο όριο της απευθείας ανάθεσης), παρουσιάστηκε από τη δημοτική αρχή...
του Πειραιά.  

Η συγκεκριμένη εφαρμογή αφορά στην καταγραφή και την άμεση επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας, μέσω της εφαρμογής "Pireapp" για smartphones, iPhone & Android και της τηλεφωνικής γραμμής 15510. 
Η επικοινωνιακή προβολή έχει  το σλόγκαν ΕΝΤΟΠΙΣΕ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕ -ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ, όπως παρουσιάστηκε στους δημοσιογράφους στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης.
Στο πλαίσιο αυτό για παράδειγμα θα μπορούσε κάποιος να καταγράψει δοκιμαστικά το εξής:

ΕΝΤΟΠΙΣΕ: Ο Δήμος Πειραιά δίνει για μια ακόμη φορά εργο-λαβία σε ιδιωτική εταιρεία στο όριο της απευθείας ανάθεσης των 20.000 ευρώ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕ:  Αληθεύει πως εμφανίζονται να υπάρχουν τρεις εταιρείες, αλλά επί της ουσίας μιλάνε για ένα πρόσωπο που είναι κοινός παρανομαστής και τους συνεργάτες του;

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ:  Οι κακές γλώσσες λένε πως το ίδιο συμβαίνει με απευθείας αναθέσεις από τις Ημέρες Θάλασσας μέχρι και σήμερα σε συγκεκριμένους τομείς.

Τώρα, σύμφωνα με τη διαδικασία, αυτό καταγράφεται από τους αρμόδιους υπαλλήλους του Δήμου. Ο διαχειριστής του συστήματος, απλά αναθέτει το πρόβλημα στην αρμόδια υπηρεσία, η οποία είναι υπεύθυνη για την επίλυση και την ενημέρωση του συστήματος. Όταν το σύστημα ενημερωθεί, ενημερώνεται αυτόματα και ο δημότης.
@ Μα δεν είναι μαγικό αυτές οι απευθείας αναθέσεις στο όριο των 20.000 ευρώ σε ιδιωτικές εταιρείας στο Δήμο Πειραιά;

.(Περισσότερα εδώ)