Latest News

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Προχειρότητες στην ημερήσια διάταξη στο Δ. Πειραιά

Ελάχιστοι πήραν χαμπάρι ότι έγινε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά μέσα σ΄αυτήν ...
την εβδομάδα.
Κι όμως οι δημοτικοί σύμβουλοι προσκλήθηκαν ξαφνικά την προηγούμενη  Δευτέρα το πρωί να προσέλθουν σε έκτακτη συνεδρίαση που είχε προγραμματιστεί για τις 2.30 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας!(Περισσότερα εδω)
ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ, ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ
"Σας προσκαλώ να προσέλθετε στην έκτακτη συνεδρίαση του Σώματος, που θα γίνει σήμερα 15-2-2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:30 στο Δημαρχείο (Πλατεία Κοραή) στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με το άρθρο 67 παρ. 5 του Ν. 3852/10, η μη συζήτηση του οποίου θα προκαλέσει απώλεια οργανικών θέσεων μονίμου προσωπικού, λόγω καταληκτικής ημερομηνίας.


ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΘΕΜΑ: «Λήψη απόφασης για την πλήρωση δέκα (10) κενών οργανικών θέσεων μονίμου προσωπικού διαφόρων κλάδων".

Απλά να πούμε ότι μόλις πριν από πέντε ημέρες (στις 10-2-2016) είχε συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά μετά από 35 ημέρες, με συνολικά 62 θέματα στην ημερήσια διάταξη και είναι πραγματικά να απορεί κανείς γιατί δεν είχαν συμπεριλάβει και το συγκεκριμένο θέμα που, όπως σημειώνεται, " θα προκαλέσει απώλεια οργανικών θέσεων μονίμου προσωπικού, λόγω καταληκτικής ημερομηνίας".


@Μιλάμε για προχειρότητες στην ημερήσια διάταξη για να μην πούμε ότι πάμε έτσι χωρίς πρόγραμμα ακόμα και για τα πιο απλά θέματα στο Δήμο Πειραιά...