Latest News

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Αυτή (ΔΕΝ) είναι η χαρούμενη "είδηση" της βδομάδας

Όσο κι αν ακούγεται παράδοξο, αυτή θα μπορούσε να ήταν η χαρούμενη είδηση της εβδομάδας που πέρασε κάτω στο λιμάνι...
του  Πειραιά.
Αν και δεν λάβαμε ποτέ την ανακοίνωση από το Δήμο Πειραιά και ίσως θα μπορούσαμε να μην γράψουμε κάτι, ωστόσο, όπως έγινε γνωστό: "Tρόφιμα και βασικά αγαθά διανέμονται σε άπορους συνδημότες μας που υποστηρίζονται από την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, τα οποία συγκεντρώθηκαν από κοινωνικές δράσεις. 
Τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώθηκαν  με την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά, όπως τη δράση «Νοιάζομαι -Μοιράζομαι», τον φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ που διοργάνωσε το Ζαννείο Γενικό Λύκειο Πειραιά και το 9ο ΓΕΛ Πειραιά, τη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης που πραγματοποίησε ο Ο.Π.Α.Ν. καθώς και από φορείς και δημότες, που προσέφεραν τρόφιμα στην ΚΟ.Δ.Ε.Π., για τους άπορους συμπολίτες μας.
Καθημερινά και μέχρι την εξάντληση των αποθεμάτων, αδύναμοι οικονομικά δημότες και κάτοικοι της πόλης επισκέπτονται τα γραφεία της ΚΟ.Δ.Ε.Π. και παραλαμβάνουν τρόφιμα".
@ Μα είναι δυνατόν ν' αποτελεί "είδηση" ότι η ΚΟΔΕΠ μοιράζει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε όσους έχουν ανάγκη στον Πειραιά, ενώ αυτό  θα έπρεπε να είναι καθημερινή ρουτίνα σε περίοδο οικονομικής κρίσης; 
Κι όμως αυτό αποτελεί είδηση για την ΚΟΔΕΠ του Δήμου Πειραιά...