Latest News

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Μήπως, πέφτει δούλεμα ή είναι ιδέα μας;


Μπόλικο δούλεμα φαίνεται πως έπεσε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου...
στον Πειραιά. 
Αφορμή, ήταν οι πρόσφατες επετειακές εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 180 χρόνων από την ίδρυση του Δήμου Πειραιά και των 120 χρόνων του Δημοτικού Θεάτρου της πόλης.


Το θέμα ήταν το μοναδικό που τέθηκε στα προ ημερησίας από τη δημοτική σύμβουλο με το "Λιμάνι της Αγωνίας" Μαρία Σταθάκη. Η τελευταία αισθάνθηκε την ανάγκη ή την υποχρέωση αν θέλετε, να δώσει δημόσια συγχαρητήρια σε όσους υπαλλήλους ασχολήθηκαν με τις εορταστικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο των καθηκόντων τους. 

Την ώρα που η Μαρία Σταθάκη έδινε συγχαρητήρια (μιλούσε σοβαρά και δεν έκανε πλάκα), ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Δαβάκης δεν έχασε την ευκαιρία να υπερθεματίσει, επισημαίνοντας, βεβαίως, ότι κορυφαία εκδήλωση ήταν ο νυχτερινός μαραθώνιος ανάγνωσης κειμένων για τον Πειραιά.
Η ίδια δεν μπορούσε να μην συμφώνησε με τον πρόεδρο, ενώ επεσήμανε την ανάγκη να επαναληφθεί στον μέλλον αυτή η τόσο πρωτοποριακή εκδήλωση!
(μιλούσε σοβαρά και δεν έκανε πλάκα!)
Όμως το δούλεμα δεν σταμάτησε εδώ. Λίγο αργότερα όταν ο δημοτικός σύμβουλος με το "Λιμάνι της Αγωνίας" Δημήτρης Γκερλές πήρε το λόγο για άλλο θέμα, ο πρόεδρος του Δ.Σ. δεν παρέλειψε να τον συγχαρεί την συμμετοχή του στο νυχτερινό μαραθώνιο ανάγνωσης. 
Τα συγχαρητήρια του προέδρου προκάλεσαν έκπληξη στα έδρανα του "Λιμανιού της Αγωνίας" γιατί προφανώς ο Γιώργος Δαβάκης ήταν παρών στην συγκεκριμένη εκδήλωση!

Όλα αυτά για εκδηλώσεις που ήταν τόσο πετυχημένες και λαμπερές, ώστε συμμετείχαν ελάχιστοι δημότες-μάλλον δεν πήραν καν χαμπάρι ότι έγιναν στην πόλη- ενώ δεν μπήκαν στον κόπο να τις παρακολουθήσουν ούτε καν οι... μισοί δημοτικοί σύμβουλοι του Πειραιά. 
Περισσότερα ΕΔΩ & ΕΔΩ

@ Μήπως, πέφτει δούλεμα ή είναι ιδέα μας;